30.01.2012 - 07:44
Okunma (1156)
Yorum (0)
Paylaş

Başbakan'dan İflas Uyarısı

Başbakan'dan İflas Uyarısı

 

Yunanistan Başbakanı Papadimos, anlaşmanın gecikmesi halinde ülkesinin iflas edeceğini söyledi.

Yunanistan Başbakanı Lukas Papadimos, Yunanistan'ın borcunun azaltılması amacıyla özel sektör kreditörleri ile yürüttüğü ve PSIolarak bilinen tahvil takası planı görüşmeleri ve yeni yardım paketiyle ilgili anlaşmanın Çarşamba gününe kadar tamamlanmaması durumunda ülkenin iflas edeceğini söyledi.

Yunanistan'ın içinde bulunduğu kritik duruma dikkati çeken Papadimos, bu konuda son aşamaya gelindiğini belirterek, "PSI ve yeni yardım paketiyle ilgili anlaşma Çarşamba'ya kadar tamamlanmazsa, Yunanistan'ın 20 Mart'ta gerçekleştirmesi gereken 14,5 milyar avroluk tahvil takasıyla ilgili ödemenin yapılması için yeterli zaman kalmayacak. Bu da, treni kaçırdığımız anlamına gelecek. Böyle bir gelişme Yunanistan'ın iflası olacaktır" dedi.

 

Rusya'nın yardımını reddetmiş

Bu arada, Yunanistan'da, eski başbakan Yorgo Papandreu'nun, ülkede mali krizin patlak verdiği 2010 yılında Rusya'nın 25 milyar Avroluk kredi teklifini reddettiği bildirildi.

Keyword : Başbakan'dan İflas Uyarısı haberi , Başbakan'dan İflas Uyarısı oku , Başbakan'dan İflas Uyarısı konusu , Başbakan'dan İflas Uyarısı hakkında , Başbakan'dan İflas Uyarısı manşeti , Başbakan'dan İflas Uyarısı perde arkası , Başbakan'dan İflas Uyarısı olayı , Başbakan'dan İflas Uyarısı son dakika , Başbakan'dan İflas Uyarısı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com