29.01.2012 - 22:00
Okunma (1202)
Yorum (0)
Paylaş

Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor

Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor

İstanbul-`2012 Spor Başkenti İstanbul` faaliyetleri çerçevesinde gerçekleşecek olan, `Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor` projesinin kura çekimi dün Eminönü Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

   

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı`nın ardından; program, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yaygın Eğitim Bölümü AR-GE Yürütücüsü Lokman Yılmaz`ın proje hakkındaki tanıtım sunumu ile başladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız`ın göreve geldiği ilk günden itibaren Halk Eğitim Merkezlerine büyük önem verdiğini ifade eden Yılmaz şöyle devam etti: "Halk Eğitimi Merkezlerine katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen; Halk Eğitim Merkezlerinin projelerine verdiği desteklerle, Halk Eğitim Merkezlerinin kamuoyunda bilinirliğinin artışında etkili olan; yetişkin eğitimi ve okuma yazma faaliyetleri konusunda da önceki yıllara oranla ciddi desteği hissedilen İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Muammer Yıldız`a Halk Eğitimi Merkezleri adına teşekkür etmek istiyorum."

 

Lokman Yılmaz`ın ardından kürsüye gelen İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız Halk Eğitim Merkezlerinin çok önemli bir misyon üstlendiklerini; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Özçolak öncülüğünde de; HEMFEST gibi anlamlı, önemli ve değerli projeler yürütüldüğünü; merkezlerdeki uzmanlaşma ve branşlaşmanın artarak devam ettiğini; okuma yazma kursları aracılığıyla, İstanbul`da, okuma-yazma bilmeyen yüz binlerce insanın halihazırda "okur- yazar"`a dönüştürüldüğünü dile getirdi. Yetişkin eğitiminin çok önemli olduğunu; ülkelerin kalkınmaları ve ilerlemelerinin öncülü olarak bireylere yeteneklerine göre mesleki-teknik beceriler kazandırılması ve serbest zamanlarda kültürel, sanatsal etkinliklerin, bireysel/toplumsal boyutlarda daha etkin düzeyde işlenmesiyle mümkün olacağını söyleyen Yıldız, bu hedefin gerçekleşmesi için büyük çabalar sarf eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Özçolak`ın şahsında, emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerini ifade etti.

 

 

 

Sporun yaygınlaştırılması, evrensel bir dil olan spor aracılığıyla bireyler arasında iletişimin sağlanması, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan turnuva erkekler ve kadınlar olarak iki ayrı kategoride düzenlenecek. 7 Şubat 2012`de başlayacak turnuvanın Anadolu Yakası maçları, Kadıköy Caferağa Spor Salonu`nda; Avrupa Yakası maçları ise Bağcılar Ensar Koleji`nde yapılacak. 28 Mart 2012 tarihinde Bağcılar Olimpik Spor Salonu`nda gerçekleştirilecek final maçı ile kupa sahibini bulacak.

Keyword : Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor haberi , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor oku , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor konusu , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor hakkında , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor manşeti , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor perde arkası , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor olayı , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor son dakika , Halk Eğitim Merkezleri Filede Yükseliyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com