29.01.2012 - 21:40
Okunma (945)
Yorum (0)
Paylaş

CHP de Kurultay 26 Şubatta

CHP’de Kurultay 26 Şubatta

 

 

 

CHP’de Parti örgütlerinin imza kampanyası sonuç verdi. Olağanüstü Kurultay’ın 26 Şubat Pazar günü yapılacağı açıklandı.

 

CHP örgütlerinde başlayan huzursuzluk Kurultay yapılması için sürdürülen imza kampanyası yeterli sayıya ulaşınca Genel Merkez yönetimi de harekete geçti. CHP’de örgüt ve örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında yapılan toplantıda Olağanüstü Kurultay yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nın 26 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacağını bildirdi. Parti örgütlerine de çağrı yapılacağı bildirildi.

 

 

CHP’nin Olağanüstü Kurultayında parti örgütlerinin yapılanması, kontenjan oranlarının değiştirilmesi ele alınarak delegelerin oylarıyla yeniden düzenlenecek.

 

 

 

Keyword : CHP de Kurultay 26 Şubatta haberi , CHP de Kurultay 26 Şubatta oku , CHP de Kurultay 26 Şubatta konusu , CHP de Kurultay 26 Şubatta hakkında , CHP de Kurultay 26 Şubatta manşeti , CHP de Kurultay 26 Şubatta perde arkası , CHP de Kurultay 26 Şubatta olayı , CHP de Kurultay 26 Şubatta son dakika , CHP de Kurultay 26 Şubatta

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com