19.04.2010 - 08:33
Okunma (1047)
Yorum (0)
Paylaş

Attığı gol 92 milyon dolar

Alex'in attığı golle gelen galibiyet, Kanarya'yı borsada zirveye, Kartal'ı ise dibe itti

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında dün oynanan derbi, bugün borsaya da yansıdı. Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'in maçın henüz ikinci dakikasında attığı müthiş golün değeri tam 91 milyon doları buldu. Alex'in attığı golle gelen galibiyet, Fenerbahçe'nin liderlikle arasındaki puan farkını 1'e indirmesini sağlarken, şampiyonluktaki en önemli rakiplerinden biri olan Beşiktaş'ı zirveden 8 puan geriye itti.

Borsada şampiyonluk rallisi

Habertürk'ün haberine göre bu sonuç, Fenerbahçe hisselerinde 'şampiyonluk rallisi' yaşanmasına neden oldu. Fenerbahçe hisseleri borsada ilk seansta yüzde 10 yükselerek borsa tabiriyle tavana kilitlendi. Fenerbahçe hisselerinin piyasa değerinde yaşanan artış 83.5 milyon dolara ulaşırken, Beşiktaş'ın borsadaki hisselerindeki kayıp 8. milyon doları buldu. Yani Alex'in golüyle gelen galibiyet, Fenerbahçe'ye toplam 92 milyon dolarlık bir derbiyi de borsada kazandırdı. Fenerbahçe hisselerindeki yükselişin borsanın hızlı düşüş gösterdiği bir günde gelmesi de dikkat çekti. Bütün hisse senetlerinin düştüğü bir dönemde Fenerbahçe hisselerinin tavan fiyatlara kilitlenmesi nedeniyle uzmanlar, aslında Fenerbahçe'nin kazancının 92 milyon dolardan çok daha fazlası olduğuna inanıyor.

Galatasaray hisse senetleri ise bu durumdan etkilenmedi.

Keyword :  Attığı gol 92 milyon dolar haberi , Attığı gol 92 milyon dolar oku , Attığı gol 92 milyon dolar konusu , Attığı gol 92 milyon dolar hakkında , Attığı gol 92 milyon dolar manşeti , Attığı gol 92 milyon dolar perde arkası , Attığı gol 92 milyon dolar olayı , Attığı gol 92 milyon dolar son dakika , Attığı gol 92 milyon dolar

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com