29.01.2012 - 20:24
Okunma (1254)
Yorum (0)
Paylaş

Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor

Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor 

 

 Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un aralık ayında uygulamaya soktuğu Zaman Tüneli'ne geçmek artık bir zorunluluk oluyor.

 

 

Bir Facebook sözcüsü çarşamba günü yaptığı açıklamada Zaman Tüneli'ne (Timeline) geçişin artık kullanıcılar açısından zorunlu hale geldiğini duyurdu. Açıklamada kullanıcıları bilgilendirmeden herhangi bir değişikliğin yapılmayacağı vurgulandı. Kullanıcıların kendi profiline girip uygulamayı başlattıktan sonra yedi günlük bir süre içinde profillerinde gerekli değişiklikleri yapmalarının da mümkün olduğu ifade edildi.

 

TÜM BİLGİLER KRONOLOJİK OLARAK SIRALANIYOR

Profil sayfasının yerini alan Zaman Tüneli'nde kullanıcıların tüm paylaşımları geriye doğru kronolojik bir biçimde sergileniyor. Böylece paylaşılan tüm bilgiler bir hayat hikayesi şeklinde tek bir sayfada toplanıyor. Bazı kullanıcılar bir zamanlar Facebook üzerinden paylaştıkları ve artık unutmak istedikleri fotoğrafların yeni uygulama ile tekrar karşılarına çıkmasından rahatsız.

 

Keyword : Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor haberi , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor oku , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor konusu , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor hakkında , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor manşeti , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor perde arkası , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor olayı , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor son dakika , Tüm Facebook Kullanıcıları 3 Gün Sonra Zaman Tüneline Geçiyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com