19.01.2017 - 17:18
Okunma (2910)
Yorum (0)
Paylaş

Kar geri geliyor

Kar geri geliyor

Önümüzdeki hafta hava daha da soğuyor. Kar yağışı geri geliyor

 

Bugünden itibaren yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıklarda 3 ila 6 derecelik düşüş bekleniyor. Önümüzdeki hafta ortası hava daha da soğuyacak.

İstanbul'da cuma günü kuzeyli rüzgar etkili, yer yer yağmur bekleniyor. Cumartesi günü güneş yüzünü gösterecek ancak hava soğuk olacak.Sıcaklıklar cuma ve cumartesi daha da düşecek.

Bu soğumayla beraber Marmara'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, bugün Marmara, Ege, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Kars, Ardahan, Iğdır, Bolu, Düzce, Sivas, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların yağmur ve sağanak, Marmara'nın güneydoğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Tokat, Amasya, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Cuma günü yurdun kuzey kesimlerinde yağışlı sistem etkili olacak. Karadeniz'deki yağışlar hafif şiddetli olacak. Siirt'in güney kesimleri, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yağış var. Yağışlar Hakkari'de kar, Şırnak'ta yağmur şeklinde olacak. Kuzey kesimlerdeki yağışlarda Karadeniz kıyılarında yağmur, diğer bölgelerde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Kuzeybatı'daki kuzeyli yağışlar rüzgarın etkisi devam ediyor. Kuzey Ege'de yer yer fırtına şeklinde esecek. Sıcaklıklarda düşüş devam edecek.

Cumartesi günü yurdun kuzeydoğu kesimlerinde yağış var. İç Anadolu bölgesinin güneyinde hafif kar yağışı bekleniyor. Yurdun Güneydoğu kesimlerinde de yağışlı sistem etkili olacak. Yağışlar Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kar şeklinde olacak. Yurdun kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu bölgesinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Karadeniz kıyılarında ise yağmur etkili olacak. İç kesimlerde buzlanma ve don bekleniyor.

Keyword : Kar geri geliyor haberi , Kar geri geliyor oku , Kar geri geliyor konusu , Kar geri geliyor hakkında , Kar geri geliyor manşeti , Kar geri geliyor perde arkası , Kar geri geliyor olayı , Kar geri geliyor son dakika , Kar geri geliyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com