19.01.2017 - 14:00
Okunma (3385)
Yorum (0)
Paylaş

Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş

Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş

Ordu Ziraat Odası Eski Başkanı Onur Şahin, Cumhurbaşkanı’nın fındıkla ilgili açıklama yapmasının ardından Cumhurbaşkanı’nın konuyla ilgili yeterince bilgilendirilmediğini söyleyerek bölge Milletvekillerini eleştirdi. Cumhurbaşkanı’nın açıklması geriye dönük de olsa piyasada olumlu etki uyandırdığını ve...

 

 

 

 

 

 

Ordu Ziraat Odası Eski Başkanı Onur Şahin, Cumhurbaşkanı’nın fındıkla ilgili açıklama yapmasının ardından Cumhurbaşkanı’nın konuyla ilgili yeterince bilgilendirilmediğini söyleyerek bölge Milletvekillerini eleştirdi. Cumhurbaşkanı’nın açıklması geriye dönük de olsa piyasada olumlu etki uyandırdığını ve üreticileri mutlu ettiği ortadadır.

 

Şahin, “Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yapılan fındık açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fındık konusunda çok da doğru bilgilendirilmediği ortada. Çünkü Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklama geçmiş dönemle alakalıydı. TMO’nun alım noktasındaki değerlendirmesini ele aldı.” Dedi.

 

“Bölge miletvekilleri fındık hakkında konuşmuyor”

 

Fındık hakkında yeni dönemle ilgili bir açıklama yok diyen Şahin, “Ama bizim bölge milletvekillerinin gazetelere fındık konusunda beyanat vermediği bir dönemde, geçmiş döneme yönelik bir değerlendirme olsa bile Cumhurbaşkanının fındık açıklaması yapması bugüne de ışık tutar.” Diye konuştu.

 

“Fındık fiyatı döviz kuruna bağlı olarak artıyor”

 

Milletvekillerinin fındıkta bugün yaşanan sıkıntıları da sıcağı sıcağına Cumhurbşkanı’na aktarması gerektiğini ifade eden Şahin, fındık fiyatındaki artışı da şu şekilde değerlendirdi: “Fındık fiyatındaki artış döviz artışının fındığa yansımasından kaynaklanıyor. Ama hala dövüz kurundaki artış tam olarak fındığa yansımadı.”

Keyword : Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş haberi , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş oku , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş konusu , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş hakkında , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş manşeti , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş perde arkası , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş olayı , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş son dakika , Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com