17.01.2017 - 16:11
Okunma (3465)
Yorum (0)
Paylaş

Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi

Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde yaptığı açıklamada Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e seslenerek “Fındık üreticisini aleverecilerin eline bırakmayın” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süre sonra fındık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, fındık üreticisinin aleverecilerin eline bırakılmaması gerektiğine dikkat çekerek “Çiftçime sesleniyorum. 1 yıl önceden gelip tarlanı satın alanlar konusunda dikkatli olun. Gıda ve Tarım Bakanlığımız tedbirini alması lazım. Planlarımızı buna göre yapacağız. Başbakanlığım döneminde fındıkta bu tür oyunlar oynadılar. Ona da alaverici derler. Fındığı depolara yığıp, parasını önceden ödeyenler vardı. Bunlar vatandaşa peşin para verip fındığı alırdı. O zaman arkadaşlara söyledim; bu iş bir yere gidiyor. Gelin devlet olarak depolar kurup, fındığı biz alalım, parasını vatandaşa biz verelim, hiç olmazsa vatandaş sömürülmesin. Vatandaş nedense bazı şeyler o anda aklına yatmıyor mu, ne oluyordu, gene alavericiye gidiyordu. Bu konuda bizim hassas olmamız lazım” dedi.

Keyword : Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi haberi , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi oku , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi konusu , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi hakkında , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi manşeti , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi perde arkası , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi olayı , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi son dakika , Erdoğan “fındık üreticisini koruyun” dedi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com