08.09.2013 - 20:15
Okunma (2789)
Yorum (0)
Paylaş

Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli…

Eski  Alanına  Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli…

 

 

Bilindiği üzere, MEB tarafından 13.08.2012-27.08.2012 tarihleri arasında yapılan iller arası özür durumuna bağlı yer değiştirme işlemlerinde il ve ilçe emri uygulamasının kaldırılması sonucu çok sayıda öğretmenimiz açık norm kadro olmadığı gerekçesi ile yer değiştirememiş ve özür grubu atamalarının yılda bir defaya indirilmesi sebebiyle istemeyerek de olsa eğitimlerini almadıkları alanlara alan değiştirmek zorunda kalmışlardır. Diğer yandan 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle birlikte 5 yıllık ilkokul eğitiminin 4 yıla indirilmesi sonucu norm fazlası olan sınıf öğretmenleri de il içi alan değişikliği yapmak zorunda kalmıştır. Sonuç itibarıyla bu öğretmenlerimizin büyük bir kısmı senelerdir okuttukları ve belli bir tecrübeye sahip oldukları alanı değiştirdikleri için sıkıntı yaşamaktadır. Bu hususta Sendikamıza gelen talepler doğrultusunda Bakanlığa daha önce yaptığımız başvurulara karşılık halen somut bir adım atılmamıştır.

 

Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, daha önceki taleplerimizi yineleyerek, 2012 yılı il içi ve özür durumuna bağlı iller arası alan değişikliği yapan ve yan alanına alan değiştiren öğretmenlerimizden isteyenlerin bulundukları ilde eski alanlarına geçmelerini sağlayacak şekilde çalışma başlatılmasını bir kez daha talep ettik.

Keyword : Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… haberi , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… oku , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… konusu , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… hakkında , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… manşeti , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… perde arkası , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… olayı , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli… son dakika , Eski Alanına Dönmek İsteyenlerin Mağduriyeti de Bitirilmeli…

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com