08.09.2013 - 19:37
Okunma (3025)
Yorum (0)
Paylaş

Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek!

Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek!

 

 

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde liselerde görevli öğretmenlerin ilkokul ve ortaokul öğretmenleri gibi seminer çalışmalarına katılmaları ile ilgili düzenleme yapıldı.Düzenleme şöyle:

Öğretmenlerin mesleki çalışmaları

MADDE 87- (1) Ortaöğretim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenler, derslerin kesimi tarihinden temmuz ayının ilk iş gününe, eylül ayının ilk iş gününden derslerin başlangıç tarihine kadar geçen sürelerde kadrolarının bulunduğu/görevlendirildikleri okulda mesleki çalışma yaparlar. Mesleki çalışma programı okul müdürlüğünce hazırlanır ve çalışma öncesinde yönetici ve öğretmenlere duyurulur. (4) Mesleki çalışmalarda ödenecek ücretle ilgili hususlarda 1/12/2006 tarihli ve 2006/11350 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar doğrultusunda işlem yapılır.

 

Liselerde eğitim öğretim yılı başında ve sonunda yapılan Sorumluluk sınavları Kasım ve Nisan aylarına alınmış ve ortalama yükseltme sınavları kaldırılmıştır. Lise öğretmenleri de sene sonunda (2 hafta) ve sene başında (2 hafta) ilkokul ve ortaokul öğretmenleri gibi seminer çalışması yapacaktır. Mesleki çalışmanın karşılığı olarak ek ders ücretlerini alacaklardır.

 

Hüseyin KESKİN

Eğitimci

Keyword : Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! haberi , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! oku , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! konusu , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! hakkında , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! manşeti , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! perde arkası , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! olayı , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek! son dakika , Lise Öğretmenlerine Sene Başında ve Sonunda EK DERS Ödenecek!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com