
Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın!
Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın!
Diyarbakır Emniyeti kurallara uyan sürücüleri ödüllendirmeyi sürdürüyor.
Diyarbakır Emniyeti trafikte örnek bir uygulamaya imza atıyor. Kurallara uyduğu tespit edilen otobüs sürücüleri çeyrek altınla ödüllendiriliyor.
Kurallara uyan sürücüler radar cihazları ve Mobese görüntüleri tespit ediliyor.
Plaka numaralarından sürücüler belirlenen sürücüler ödüllendiriliyor. İlk etapta dolmuş sürücüleri ödüllendirilmişti. Bu kez ise otobüs sürücüleri ödüllendirildi.
Uygulamayla ilgili konuşan Trafik Denetleme Şube Müdürü Seyit Cingöz, "Bu sistemdeki temel unsurumuz, birincisi kurallara uyması ikincisi halkla olan diyalogda en iyi şekilde davranmasını hedefliyoruz. Bu şekilde yine kurallara uymayanlara ceza sistemimiz devam edecek" diye konuştu.
Uygulama otobüs şoförlerini sevindirdi.
Bir otobüs şoförü, uygulama için "Altın takılması sembolik birşey. Sizim insanlarla olan diyaloğumuz kurallara uyma konusunda duyarlılığımız devam ettiği sürece çeyrekler gelir" derken bir diğer sürücü, "Bu bütün şoförlere örnek olacak bence" dedi.
Diyarbakırlılardan da destek alan ödül uygulamasına Emniyet düzenli aralıklarla devam edecek.
Keyword : Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! haberi , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! oku , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! konusu , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! hakkında , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! manşeti , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! perde arkası , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! olayı , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın! son dakika , Kurallara Uyan Sürücülere Çeyrek Altın!
Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.
Güncel Haberler
- FINDIK FİYATLARI MALİYETİN ALTINDA
- TMO Depolarını Kurarak Piyasaya Girmeli ve Alım Ya..
- Fındık Fiyatları Yükselişe Devam Ediyor
- Hükümet harekete geçti: Gübreden sonra tüp!
- Çiftçiye Kredi Muslukları Sonuna Kadar Açılacak
- Bursa'da Zaman
- Öğretmenlerin 2017 Yılı Sınav Görevi Ücretleri
- Kar geri geliyor
- Yarıyıl tatili başlıyor
- Kıtalararası yaya yolu için çalışmalar başladı
- Cumhurbaşkanı Fındık Konusunda Bilgilendirilmemiş
- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fındık’la İlgili Sözleri ..
- Müfredatın paydaşların görüşüne açılmış olması öne..
- Nöbet ücreti, 2017'de, 3 saat üzerinden verilecek
Yorumlanan Haberler
KEKEZHOCA67
16.11.2012 - 14:01
DİNÇER İçini Öğretmenlere Döktüatilla kaya
04.09.2012 - 15:22
Alan Değişikliğinde Çerçeve Geniş Tutulmalıdı..zırterenköy
15.08.2012 - 09:11
Mutsuz Eden Meslekler Hangisi?kekez hoca 67
10.08.2012 - 15:23
Üniversiteye Giriş Sistemi Değişiyorkekez hoca 67
07.08.2012 - 08:32
Dinçer: Yeni Sistemle Öğrenciler Dershaneye G..