04.02.2013 - 19:19
Okunma (1325)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor

Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor

 

 

Hepimizin Otoritesi Sarsılıyor

 

Ben kendi öğrencilik dönemimizdeki öğretmenlerimizin hem gelir durumları, hem toplumsal saygınlıkları bakımından bugüne kıyasla çok daha iyi konumda olduklarını biliyorum. Ama şunu da unutmamak lazım, o zamanlar okul, bilgi edinmenin hemen biricik kaynağıydı. Ne televizyon vardı, ne radyo bu kadar yaygındı, onlar daha çok eğlenme aracıydı ve hakikaten bir şey öğrenmek isteyen için tek seçenek vardı, okul. O seçeneğin kapısında da öğretmen duruyor. Öyle olunca, ona göre bir itibar oluyor. Şimdi öğretmen ve okul yegane bilgi kaynağı değil. Çocuk okul haricinde pek çok kaynaktan, öğretmenin, velinin denetimi dışında, onların haberi olmadan pek çok bilgiye ulaşabiliyor. Bu da öğretmenin de, velinin de, dedelerimizin de, hepimizin otoritesini tehdit ediyor. Bu böyle; ama hayatın gerçeği. 'Bu kadar çok şey bilmesinler ve bize uysunlar' deme şansımız yok.

 

Ne yapacağız o zaman'

 

İşte tatlı rekabet dediğimiz şey olacak. Öğretmenler, veliler, idareciler, bakanlar olarak, çocuklarımızla bu anlamda yarışabilmek için gayret göstereceğiz. Onlar karşısında açığa düşmemek için biz de kendi donanımızı mümkün olduğunca pekiştirmeye çalışacağız.

 

 

 

Keyword : Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor haberi , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor oku , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor konusu , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor hakkında , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor manşeti , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor perde arkası , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor olayı , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor son dakika , Öğretmen Otoritesi Neden Sarsılıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com