20.01.2013 - 08:29
Okunma (1143)
Yorum (0)
Paylaş

Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN

Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN

 

Başbakan'ın kamuda başörtüsü serbest kılacak gücü yok mu ? 10 yıldan fazla süredir tek başına iktidar olan Ak Parti başörtü sorunu çözmek için ne bekliyor...

 

Başbakan Gaziantep'de konuşuyor...

 

Diyor ki ; Zulme Rıza Zulümdür. Benim kardeşimin başörtüsüyle uğraşma...

 

Sayın Başbakan , 10 yıldır iktidarsın...

 

İstediğin zaman bir gecede Meclisten yüzler kanun çıkardın...

 

Teşkilat yasalarıyla onlarca Bakanlığı yıkıp yeniden inşa ettin...

 

Defalarca Anayasa değiştirdin...

 

Üniversitelerde başörtüsünü serbest bıraktın...

 

Okullarda öğrencilere başörtüsünü sebest bıraktın...

 

Bütün bunları yaparken gücün varda , Devlet memurlarına kamuda başörtü özgürlüğü çıkartmaya gücün mü yok...

 

2013 yılında da bu sorun çözülmezse , sizin iktidarınızın başörtüsü sorununu çözme yerine ajite ederek buradan oy devşirdiğinizi adüşüneceğiz.

 

 

Okullarda Kur'an - ı Kerim derslerinde öğrenciler başını kapatabilirken , öğretmeni perukla derse giriyor...

 

Bu adalet mi ?

 

Bir öğretmenimizin Başbakan'a yönelik sitemizde yayınlamak üzere gönderdiği maili yorumsuz yayınlıyoruz...

 

ZULME RIZA ZULÜMDÜR

Sayın Başbakanım, 19 Aralık 2013'de Gaziantep AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında Zulme rıza zulümdür. dediniz. Onun öncesinde benim bayan kardeşimin başörtüsü ile uğraşmayın! dediniz.

 

Ama hala uğraşıyorlar, başbakanım.

10 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Her sabah okul yolunda peruk takarken yarın Kılık ve Kıyafet Yönetmeliğin değişmesi için dua ediyorum. Öğrencilerimize kılık kıyafet serbest oldu. Seçmeli Kuran-ı Kerim dersine kız öğrencilerimiz başörtülü girebiliyor ancak bayan Din Kültürü öğretmeni arkadaşım başörtülü derse giremiyor. Okulumuzda başörtü takan öğretmenler 2 haftadır derslere başörtülü giriyoruz. Okul müdürümüz Kılık Kıyafet Yönetmeliğine göre bizim savunmamızı istedi.

Eşimle evde savunmamı yazıyor bir yandan da Milli Eğitim Bakanımızdan veya sizden mutlu bir haber gelmesi ümidiyle televizyondan Gaziantep gezinizi takip ediyorduk. ?Benim bayan kardeşimin başörtüsü ile uğraşmayın! dediniz, ümitlendik ama devamı gelmedi. Suriye için zulme rıza zulümdür! dediniz. Ülkemizde kamuda çalışan bayan personele ZULMEdiliyor ve siz de bu zulme RIZA göstererek ZULÜM etmiyor musunuz?

Sinem KOZLUKLU

 

 

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN haberi , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN oku , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN konusu , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN hakkında , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN manşeti , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN perde arkası , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN olayı , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN son dakika , Başörtüsü Sorununu Çözmek İçin Neyi Bekliyorsun Sayın ERDOĞAN

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com