09.01.2013 - 19:25
Okunma (3952)
Yorum (0)
Paylaş

10 Ocak Okulları Tatil Olan İller

10 Ocak Okulları Tatil Olan İller

 

 

 

 

10 Ocak Okulları Tatil Olan İller. Yarın okulları tatil olan iller.

 

Etkili kar yağışı nedeniyle

 

Van merkez ve ilçelerinde,

 

Zonguldak merkezle Ereğli, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma ve Devrek ilçelerinde,

 

Bartın'da yoğun kar yağışı nedeniyle Salı ve Çarşamba günü tatil edilen okullar 10 Ocak Perşembe günü de (yarın) tatil edildi.

 

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, ilde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Bartın merkeze bağlı tüm okullar ve özel öğretim kurumlarında eğitime 10 Ocak Perşembe günü olmak üzere bir gün daha ara verildiğini duyurdu.

 

Elazığ il merkezi ile Arıcak, Ağın ve Keban hariç diğer ilçelerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime verilen aranın 1 gün uzatıldığı bildirildi.

 

Bolu'da da eğitime verilen araya yarın da devam edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamileler ile sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmiş kronik hastalığı olan personelin yarın ve 11 Ocak'ta idari izinli sayılacağı belirtildi.

 

Düzce'de de benzer şekilde yarın ve cuma günü eğitim yapılamayacak.

 

Hakkari'de kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Hakkari 'de kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi gününe kadar tatil edildi.

 

Hakkari'de üç gündür etkili olan kar sebebiyle 135 köy ve 375 mezraya halen ulaşım sağlanamıyor. Akşam saatlerinde toplanan Hakkari İl Hıfzıssıhha Kurulu, il genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi, ilçeler ve köylerdeki okullarda eğitime 14 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verildi.

 

Bitlis'te 5 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın ve cuma günü de kapalı olacak.

Bitlis'te 3 gündür tatil olan okulların aşırı yağıştan dolayı tekrar tatil edilmesine neden oldu. Bitlis merkez ve merkeze bağlı köyler ve Tatvan ilçe merkez ve merkeze bağlı köylerin Perşembe ve Cuma günü de tatil edildiği bildirildi. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada elverişsiz hava şartları nedeniyle Perşembe ve Cuma günleri yani hafta sonuna kadar Bitlis il merkez ve merkeze bağlı köyler tatil edildi.Tatvan ilçe kaymakamlığından yapılan açıklamada ise Tatvan merkez ve Tatvan merkeze bağlı köylerde Perşembe, Cuma olmak üzere 2 gün tatil edildiği bildirildi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Öğrenciler, hafta sonu tatili ile birlikte toplam 4 gün tatil yapacak.

 

 

Karabük'te yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

 

Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada " Yoğun kar yağışı nedeniyle ilimizdeki tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları 10.01.2013 Perşembe günü 1 (Bir) gün süre ile tatil edilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerde idari izinli sayılacaklardır.

 

Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki tüm öğrenciler için okullar 1 gün tatil edildi.

 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerdeki ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında taşımalı eğitim kapsamındaki tüm öğrenciler için kar yağışı ve fırtına nedeniyle 10 Ocak Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.

Keyword : 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller haberi , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller oku , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller konusu , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller hakkında , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller manşeti , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller perde arkası , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller olayı , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller son dakika , 10 Ocak Okulları Tatil Olan İller

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com