09.01.2013 - 18:55
Okunma (2179)
Yorum (0)
Paylaş

İyice Suyunu Çıkarttılar

İyice Suyunu Çıkarttılar

Bankalar vatandaşı nasıl soyacaklarını şaşırdı. Bu seferki soygun yolu ise kart sahiplerini çıldırtacak cinsten...

Bankalar vatandaşı soymak için yeni bir yol daha geliştirdi. Yıllardır kart kullanım bedeli altında vatandaşı soyan bankalar bu kez de 'kart kullanmama bedeli' adı altında vatandaşı soyuyor.

 

Kredi kartı almaya karar verirken çok da dikkat etmediğimiz harcama dışı kesintiler, kabarık ekstreler geldiği zaman gündeme geliyor. Birçok vatandaş, kredi kartını kullanmadığı halde kart aidatı dışında ödediği kesintilerden yakınıyor. Bunların başını, vatandaşın farkında bile olmadığı ‘işlemsizlik ücreti’ çekiyor. Kartınızı kullanmadığınız 3 aylık dönem içerisinde kesilen bu ücret yaklaşık olarak 8 TL civarında.

 

Yani kartınızla 3 ay boyunca hiçbir harcama yapmazsanız bankaya 8 TL ödeyeceksiniz. Siz kartınızı kullanmadığınız için borcum yok diye düşünürken o 8 liraya da faiz eklenecek. Bir süre sonra da yüklü bir borç ile karşı karşıaya kalacaksınız.

 

Bu durumdan kurtulmak için kartınızı iptal ettirmek mi istediniz? Bu kez de karşınıza banka bir çok şart koşuyor. Yani banka her şekilde soygunu gerçekleştirmiş oluyor...

Keyword : İyice Suyunu Çıkarttılar haberi , İyice Suyunu Çıkarttılar oku , İyice Suyunu Çıkarttılar konusu , İyice Suyunu Çıkarttılar hakkında , İyice Suyunu Çıkarttılar manşeti , İyice Suyunu Çıkarttılar perde arkası , İyice Suyunu Çıkarttılar olayı , İyice Suyunu Çıkarttılar son dakika , İyice Suyunu Çıkarttılar

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com