19.04.2010 - 08:24
Okunma (1152)
Yorum (0)
Paylaş

Tek bir su damlası onu öldürebilir

Dondurma yemek ya da duş yapmak bile bu kız için ölümcül!

Emily Payne, gittiği her yere şemsiyesini de götürmek zorunda, çünkü bir tek yağmur damlası bile onu öldürebilir.

20 yaşındaki Emily'nin çok nadir görülen bir alerjisi var, vücudu ısı değişikliklerine ayak uyduramıyor. Eğer aniden ısınır ya da üşürse vücudu şoka giriyor ve Emily bayılıyor.

Dondurma yemek, banyo yapmak, yüzmek ya da bir anda yağan yağmura yakalanmak gibi basit şeyler, onun için ölümcül.

Emily: "Tenime değen bir su damlası bile vücudumun tepki göstermesi için yeterli oluyor."

Dünya üzerinde sadece 44 kişinin bu alerjiden müzdarip oludğu biliniyor. Emily'de, alerjiye dair belirtiler, henüz 13 yaşındayken başladı.

16 yaşındayken, denizde iki kez kendisinden geçip, ölümden dönmesinin ardından nihayet "soğuk ürtiker" alerjisi tanısı konulmuş.

Şimdi çantasında adrenalin iğnesi taşıyan Emily, durumunu açıklayan ve kendinden geçmiş halde bulunursa, çantasındaki şırınganın enjekte edilmesini içeren bir tıbbi bileklik de takıyor.

Sokakta bir kez aniden bastıran yağmura maruz kalan Emily, şans eseri yanından geçen birinin notu okuyup, adrenalin iğnesini yapmasıyla hayata döndüğünü söylüyor.

Keyword :  Tek bir su damlası onu öldürebilir haberi , Tek bir su damlası onu öldürebilir oku , Tek bir su damlası onu öldürebilir konusu , Tek bir su damlası onu öldürebilir hakkında , Tek bir su damlası onu öldürebilir manşeti , Tek bir su damlası onu öldürebilir perde arkası , Tek bir su damlası onu öldürebilir olayı , Tek bir su damlası onu öldürebilir son dakika , Tek bir su damlası onu öldürebilir

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com