08.01.2013 - 10:22
Okunma (1544)
Yorum (0)
Paylaş

Okulların Tatil Olduğu 13 İl

Okulların Tatil Olduğu 13 İl

 

 

BURSA'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Bursa'nın Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde kar yağışı dolayısıyla okullar bir gün süreyle tatil edildi.

 

Bursa Valiliğinden alınan bilgiye göre, kent merkezinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla merkeze bağlı Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurumlarındaki engelli ve hamilelere de bir gün idari izin verildi.

 

MALATYA'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Malatya'da, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezindeki okullar ile 7 ilçedeki okullar tatil edildi.

 

Alınan bilgiye göre, şiddetli kar yağışı nedeniyle il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Buna göre, 8 Ocak Salı günü Malatya il merkezi ve bağlı belde ile köylerdeki okullarda eğitime ara verildi. Yağışın durumuna göre tatil süresinin uzatılabileceği belirtildi.

 

Malatya Valiliği ise, kar yağışı nedeniyle Malatya'daki kamu kurumlarında görevli engelli, hasta ve hamile personeline 8 Ocak Salı günü idari izin verdi.

 

Diğer yandan, Doğanşehir ve Darende ilçelerinde 2 gün, Pütürge, Akçadağ, Yeşilyurt, Arapgir ve Arguvan ilçelerinde de kar nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

 

Bu arada, il merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle araç trafiğinin işlemesinde sıkıntı yaşanırken, Malatya Belediyesi 38 ayrı ekiple karla mücadele çalışması yürütüyor. Emniyet ekipleri de alarma geçirilerek, araç trafiğinin sağlıklı işlemesine yardımcı olunurken, emniyet ekipleri belediye ekipleri ile koordineli çalışarak, tuzlanması gereken noktalarda yoğunlaşıyor.

 

NEVŞEHİR’DE KAR TATİLİ

Nevşehir’de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar, 8 Ocak 2013 Salı günü 1 gün süreyle tatil edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlara ise 1 gün süreyle idari izin verildiği bildirildi.

 

SAMSUN’DA KAR TATİLİ

Samsun’da olumsuz hava şartlarından dolayı merkez ve bazı ilçelerde okullar 1 gün tatil edildi.

 

Olumsuz hava koşulları dolayısıyla Asarcık ve Salıpazarı ilçelerinde yarın eğitime ara verileceği belirtildi. Ayrıca Canik ilçesinin yüksek kesimlerindeki 25 ilkokul ve ortaokullarda da eğitime 1 gün ara verilecek.

 

GÜMÜŞHANE’DE KAR TATİLİ UZATILDI

Gümüşhane’de dün geceden beri etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle okullar bir gün daha tatil edildi.

 

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada yağışın etkisinin yarın da devam etmesinin beklenmesi nedeniyle Gümüşhane merkez ilçe, Kelkit, Köse, Torul ve Kürtün ilçesinde ki bütün okulların yarın da tatil edildiği, Şiran ilçesinde ise yalnızca taşımalı eğitim yapılan okulların tatil edildiği bildirildi.

 

Gümüşhane Meteoroloji Müdürü Nazım Kul ise dün geceden beri etkili olan kar yağışı neticesinde il merkezinde kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığını belirterek, yağışın yarın akşam saatlerine kadar aynı şekilde devam etmesinin beklendiğini söyledi.

 

SİVAS'TA EĞİTİME KAR TATİLİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas merkez ve bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi.

 

Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, ''Olumsuz hava koşullarından dolayı merkez ilçede 8 Ocak 2013 tarihinde eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca Akıncılar, Divriği, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş ve Zara ilçelerinde de Kaymakamlık kararıyla 8 Ocak 2013 tarihinde eğitime 1 gün ara verilmiştir'' denildi.

 

Açıklamada, Koyulhisar ilçesinde ise taşımalı eğitime yarın ara verildiği kaydedildi.

 

ERZURUM’DA KAR TATİLİ 1 GÜN DAHA UZATILDI

Erzurum’da kar ve tipi nedeniyle eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.

 

Erzurum İl Kriz Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Erzurum merkez Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim, özel eğitim merkezleri ve liseler 08 Ocak 2012 Salı günü bir gün süreyle tatil edimleş olup kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli çalışanlar da idari izinli sayılacaklardır.” denildi.

 

ERZİNCAN’DA KAR TATİLİ İKİ GÜNE ÇIKTI

Erzincan’da devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.

 

Erzincan İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı kararla ilk, orta ve lise dereci okullarda eğitime bugün ve yarın olmak üzere iki gün ara verildiği açıklandı. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personelin, hamilelerin, süt izni kullanan annelerin ve kronik hastalığı olanların 2 gün idari izinli sayılmalarına da karar verildiği ifade edildi.

 

ELAZIĞ’DA KAR TATİLİ

Elazığ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 ilçede taşımalı eğitim veren okullar, 8 Ocak 2012 Salı günü 1 gün süreyle tatil edildi.

 

Yoğun kar yağışı dolayısıyla Arıcak, Alacakaya, Baskil, Palu, Karakoçan ve Maden ilçelerinde taşımalı eğitim veren okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

 

ORDU'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Ordu’nun yüksek kesimlerinde yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle birçok ilçede eğitime ara verildi.

 

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada Ünye, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Kabadüz, Kabataş, Korgan’da 1 gün, Akkuş, Gürgentepe, Mesudiye, Ulubey’de ise 2 gün eğitime ara verildiği bildirildi.

 

TUNCELİ'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Tunceli'de kar yağışı nedeniyle il merkezi ile Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Ovacık ve Pülümür'de bir gün ara verildi.

 

Tunceli'de dün başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Pülümür ve Ovacık ilçelerinde ise bir gün ara verildi.

 

KARS'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

 

 

Kars'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarından itibaren 2 gün süre ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

 

Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kars'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarından itibaren ilk ve orta dereceli okullar iki gün süreyle tatil edildi. Yapılan açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan engelli ve hamile memurlar da 2 gün süre ile izinli sayılacak.

 

BİNGÖL'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeni ile okullar bugün ve yarın olmak üzere 2 gün tatil edildi.

 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, '' İlimizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliğimiz tarafından ilimiz merkez ve merkeze bağlı ilçeler dahil tüm ilköğretim-ortaöğretim ve okul öncesi okullar 07 ve 08 Ocak tarihlerinde 2 gün süre ile tatil edilmiştir.'' denildi.

 

EĞİTİME ARA VERİLEN İLÇELER

 

Sincik'te okullara kar tatili

ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, okullar 1 gün tatil edildi.

 

Sincik Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Çatbahçe, Çamdere, Dilektepe, İnlice ve Haciyan köy okulları hariç, ilçe merkezindeki okulların ve diğer köylerdeki tüm okulların 1 günlüğüne tatil edildiği öğrenildi.

 

Nurhak'ta okullar tatil edildi

HAMİT KAVAK | KAHRAMANMARAŞ - 07.01.2013 13:59

 

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 8 Ocak'ta eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

 

Ekinözü'nde eğitime kar engeli

HAMİT KAVAK | KAHRAMANMARAŞ - 07.01.2013 13:47

 

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

 

Alınen bilgiye göre, yoğun kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitim çerçevesinde ilçe merkezine getirilmesi gereken öğrenciler gelemedi. Kar yağışı nedeniyle köy yolları kapandı. Bu nedenle kent merkezi ve köylerde eğitime bir gün ara verildi.

 

Tonya’da eğitime 2 gün ara verildi

TRABZON - 07.01.2013 18:21

 

Trabzon’un Tonya ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle salı ve çarşamba olmak üzere eğitime 2 gün ara verildi.

 

Tonya Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle 8 Ocak Salı ve 9 Ocak Çarşamba günlerinde tüm okullarda ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim-öğretime ara verildiği bildirildi.

Keyword : Okulların Tatil Olduğu 13 İl haberi , Okulların Tatil Olduğu 13 İl oku , Okulların Tatil Olduğu 13 İl konusu , Okulların Tatil Olduğu 13 İl hakkında , Okulların Tatil Olduğu 13 İl manşeti , Okulların Tatil Olduğu 13 İl perde arkası , Okulların Tatil Olduğu 13 İl olayı , Okulların Tatil Olduğu 13 İl son dakika , Okulların Tatil Olduğu 13 İl

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com