26.12.2012 - 19:06
Okunma (3990)
Yorum (0)
Paylaş

Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor

Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor

Abdullah Kiğılı, 2 veya 3 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.

 

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine devam ettiğini bildiren Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, transfer için de müjdelii haber verdi.

Kiğılı, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, teknik heyetin cuma günü kendilerine transfer için liste vereceğini bildirdi.

Asgari 2 veya 3 transfer yapacaklarını kaydeden Fenerbahçeli yönetici, şöyle konuştu:

"Cuma gününe kadar Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan yerlerde teknik kadro, yönetim kuruluna oyuncuların isimlerini bildirecek. Pazartesi gününden itibaren de daha evvel de açıkladığımız gibi ikinci yarı için asgari 2 veya 3 kişinin transfer çalışmasını bitireceğiz. Ocak ayının 2'sinde takım Antalya'da kampa giriyor. 12'sinde kamp bitecek. 10 günde Antalya'da yeni transferlerimizle beraber inşallah ikinci yarı hazırlıklarına başlamış oluyoruz."

-"3 kulvarda da iddialı olduğumuzu söyleyebilirim"-

Kiğılı futbol takımının mücadele ettiği 3 kulvarda da iddialı olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım-Aykut Kocaman görüşmesinde Kardemir Karabükspor maçının ardından yaşananların konuşulup konuşulmadığı sorusunu yanıtlayan Kiğılı, şöyle konuştu:

"Yaşananlar bitti. Her şey normal. Şu anda kimse bir şeyi unutmasın. Fenerbahçe hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde devam ediyor. Ligde birinciyle aramızda 6 puanlık fark var. Çok önemsenecek bir durum yok. İkinci devre yeni takviyelerle daha kuvvetleneceğiz. 3 kulvarda iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Her şey eskisi gibi olacak, kimse merak etmesin."

Kulübün idari organizasyonunu yenilemek için gerekli çalışmaların yönetim kurulu üyesi Ender Alkaya vasıtasıyla yürütüldüğünü bildiren Kiğılı, yeni yapılanmanın 15 güne kadar şekilleneceğini ve Ocak ayında yapılacak yüksek divan kurulu toplantısında kongre üyelerine açıklanacağını da sözlerine ekledi.

Keyword : Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor haberi , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor oku , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor konusu , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor hakkında , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor manşeti , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor perde arkası , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor olayı , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor son dakika , Kocaman Devam Ediyor, Transfer Başlıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com