26.12.2012 - 18:36
Okunma (2140)
Yorum (0)
Paylaş

Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak?

Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak?

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eş durumu özründen iller arası  yer değiştiremeyenler için yapılan iller arası alan değişikliği  ile il içi alan değişikliği yapmak isteyenlere, alan değişikliği yapma hakkı verilmiş, bu alan değişikliklerinde tüm öğretmenlere Teknoloji ve Tasarım alanına geçiş hakkı tanınarak yaklaşık 3.000 öğretmenin bu alana ataması yapılmıştır.

 

Bakanlığın Teknoloji Tasarım Dersinde geçtiğimiz yıllardaki uygulamalarında hem okutulan ders saatlerindeki, hem de okutulan sınıf sayısındaki, azalma herkesçe bilinmekte ve bu alana geçiş yapmış öğretmenlerle yıllardır bu alanın öğretmenliğini yapan öğretmenlerimiz arasında tedirginlik yaratmakta olup, büyük bir belirsizlik sözkonusudur.

 

Yukarıda izah ettiğimiz hususlarda Türk Eğitim-Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığından önümüzdeki yıllardaki Teknoloji Tasarım öğretmenliği branşına atananların önümüzdeki süreçte durumlarının ne olacağına ilişkin bilgi verilmesini yazılı olarak talep ettik.

Keyword : Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? haberi , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? oku , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? konusu , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? hakkında , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? manşeti , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? perde arkası , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? olayı , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak? son dakika , Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Ne Olacak?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com