22.12.2012 - 20:42
Okunma (4150)
Yorum (0)
Paylaş

Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı

Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

 

 

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yaptım. Bizim gibiler için, hemen her yerde bu formanın özellikle bir şekilde prestijini ve kredisini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım. Ancak açıkçası bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Taraftar çok net bir şekilde haklı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Bütün bunların hepsi Fenerbahçe adınaydı. Yapabildiklerimiz bu kadardı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada daha önce de görevi bırakma talebinde bulunan Aykut Kocaman'ın istifasının Fenerbahçe Yönetimi tarafından yine kabul edilmediği iddia edildi.

Keyword : Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı haberi , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı oku , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı konusu , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı hakkında , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı manşeti , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı perde arkası , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı olayı , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı son dakika , Aykut Kocaman, İstifa Ettiğini Açıkladı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com