18.12.2012 - 18:55
Okunma (3951)
Yorum (0)
Paylaş

Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası

Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası

Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım'dan taraftarları heyacanlandıracak açıklama.

 

 

 

 

Yıldırım, devre arasında takıma büyük isimlerin katılacağını söyledi.

 

Fenebahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, devre arasında 2 ya da 3 transfer yapacaklarını söyledi. Yıldırım, büyük isimlerin de takımda kalacağını sözlerine ekledi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada devre arasında 2 ya da 3 transfer yapacaklarını ifade etti.

 

Transfer yapacaklarını belirten Yıldırım konuyla ilgili olarak, "2 ya da 3 transfer yapacağız. Aykut Kocaman, bu konuda çalışıyor. Aykut Kocaman'ı ben kardeşim gibi seviyorum. Aykut Hoca Fenerbahçelidir. Üstüne basa basa söylüyorum. Kendisi hazırlık yapiyor. Mutlaka transfer yapacağız" dedi.

 

İkinci devrede başka bir Fenerbahçe olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, sürpriz transferler yapacaklarını, büyük isimlerin de takımda kalacağını söyledi.

 

Yıldırım, Stoch'un takımdan ayrılacağına yönelik haberlerle ilgili de "Stoch için de yazılanlar var ama satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Keyword : Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası haberi , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası oku , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası konusu , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası hakkında , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası manşeti , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası perde arkası , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası olayı , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası son dakika , Aziz Yıldırım'dan 3 Transfer Bombası

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com