15.12.2012 - 21:48
Okunma (1934)
Yorum (0)
Paylaş

Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi

Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi

İkili öğretim yapan okullarda görev yapan yöneticiler fazla mesailerinin karşılığını izin olarak alabilecekler. Türk Eğitim Senin Milli Eğitim Bakanlığına "Fazla mesai " ile ilgili sorusuna cevap geldi.

 

İkili öğretim yapılan okullarda görevli okul yöneticileri ile yardımcı hizmetler sınıfı personelinin uzun mesai saatleri nedeniyle büyük mağduriyet yaşadıkları ve fazla mesailerinin ücret ödenmesi veya izin hakkı kullandırılması için Türk Eğitim Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığına yazılı başvuruda bulunmuştuk.

Bu hususta Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yazdığımız yazıya cevap gelmiştir. Söz konusu cevabi yazıda fazla mesailerin karşılığının ücret olarak olmasa dahi izin kullandırılmak suretiyle karşılanması gerektiği belirtilmiştir. Türk Eğitim-Sen olarak MEB yazısı doğrultusunda işlem yapılmasını, yönetici ve personelin izin kullanma konusunda mağdur edilmemesini bekliyoruz.

Keyword : Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi haberi , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi oku , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi konusu , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi hakkında , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi manşeti , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi perde arkası , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi olayı , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi son dakika , Fazla Mesai Yapan İdarecilere İzin Geldi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com