15.12.2012 - 21:37
Okunma (2151)
Yorum (0)
Paylaş

Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor

Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor

İzmir'in Şirince köyünde alınacak güvenlik tedbirleri gözden geçirildi.

 

Dünyada kendilerini ''Mavi Enerji Grubu'' olarak adlandıran grubun, 21 Aralık 2012'de sonlanan Maya takvimine göre kıyametin kopacağı ve bundan sadece Şirince ile Fransa'nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceği inanışı nedeniyle dünyanın ilgi odağı haline gelen Şirince, ''kıyamet günü''ne hazırlanıyor.

Kapasitesinin çok üzerinde bir kitlenin o gün köye gelecek olmasının öngörülmesi nedeniyle artırılan güvenlik tedbirleri, İzmir İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Murat Karaca'nın da katıldığı uygulama ile gözden geçirildi.

Yoğun Güvenlik Tedbirleri Uygulanacak

Normal dönemde 10 kişilik jandarma timinin görev yaptığı Şirince'ye 21 Aralık'ta komando ve istihbarat birimlerinde görev yapan personelin de aralarında yer aldığı çok sayıda resmi ve sivil takviye kuvvet görevlendirilecek.

Sit alanı olan ve ahşap yapıların yoğunlukta olduğu Şirince'de, olası yangın olaylarına karşı da köyün yakınında bulunan itfaiye havuzunun başında bir yangın helikopteri ile itfaiye ekipleri teyakkuz halinde bulunacak. Alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında köy okuluna sağlık ekipleri yerleştirilecek.

Keyword : Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor haberi , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor oku , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor konusu , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor hakkında , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor manşeti , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor perde arkası , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor olayı , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor son dakika , Şirince 21 Aralık'a Hazırlanıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com