11.12.2012 - 19:52
Okunma (1222)
Yorum (0)
Paylaş

İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir...

İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir...

 

 

Bilindiği üzere, 4+4+4 eğitim sistemi ile birlikte Sınıf öğretmenlerince okutulan 5 yıllık 1. Kademe (ilkokul) eğitimi 4 yıla inmiştir. Bu değişiklikle birlikte okulların bir kısmı dönüştürülmüş, bir kısmı kapatılmış, bir kısmında da öğrenci sayısında büyük düşüş yaşanmıştır.  Norm Kadro Yönetmeliğinde yer alan,  bünyesinde 6-8 inci sınıfları bulunmayan ilköğretim kurumlarından; öğrenci sayısı 150'den az olanlara müdür norm kadrosu verilmeyeceğine ilişkin düzenleme sebebiyle, öğrenci sayısı 150’den az olan eğitim kurumlarındaki müdürlük kadroları kaldırılmış ve müdür yetkili öğretmenliğe dönüştürülerek, yöneticiler mağdur edilmişlerdir.

 

Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, yaşanan mağduriyetlere yenilerinin eklenmemesi için ilkokullarda,  müdür norm kadrosu verilmesi  için aranılan öğrenci sayısının tekrar değerlendirilmesi ve öğrenci sayısının düşürülerek olası  mağduriyetlerin giderilmesi hususunda talepte bulunduk.

Keyword : İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... haberi , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... oku , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... konusu , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... hakkında , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... manşeti , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... perde arkası , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... olayı , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir... son dakika , İlkokul Müdürlüğü Normunda 150 Sayısı Düşürülmelidir...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com