09.12.2012 - 20:46
Okunma (1319)
Yorum (0)
Paylaş

Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir

Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir

 

Gündoğdu: Ağustosta yeni sözleşme var, hükümetin kaçacak yeri yok

 

 

 

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR SEN) genişletilmiş İl Divan Toplantısı Genel Başkan ve Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan toplantıya katılım oldukça yoğun oldu.

 

 

Eğitim Bir Erzurum Şube Başkanı Zinnur Şimşek, Eğitim Bir Sen'in kurulduğu günden bugüne diyalogu öncelediğini ve demokrasi ve insan hakları mücadelesi verdiğini söyledi.

 

 

Toplantıya katılan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın açılış konuşmalarının ardından genişletilmiş divan toplantısına geçildi.

 

 

Programda konuşan Eğitimciler Birliği Sendikası Genel Başkanı ve Memur Sen Konfederasyonu Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Bu ülkede çalışkanlık varsa en çalışkanı öğretmenlerdir, ikinci çalışkan memurlardır, üçüncüsü milletin kendisidir. Karşı koyan TÜSİAD ve avenası, bugün soruyorum zarar eden bir tek banka var mı. Yüzde 40 tan az kar eden banka var mı yok. Öyleyse biz ülkenin büyük fotoğrafı için referandumlarla eylemlerle sonuna kadar bedel ödemeye hazırız. Bedel ödeyerek büyüttüğümüz pastadan hak ettiğimiz payı alacağız. İlk toplu sözleşme istediğimiz gibi geçmedi. Kimsenin kaçacak yeri yok. Ağustos'ta yeni sözleşme var. Hükümetin önünde seçimler var. Yerel seçimler var, genel seçimler var. Gidecekleri başka yer yok" diye konuştu.

 

 

Gündoğdu, daha sonra sendika çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi. Toplantı üyeler arasında görüş alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Keyword : Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir haberi , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir oku , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir konusu , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir hakkında , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir manşeti , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir perde arkası , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir olayı , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir son dakika , Bu Ülkenin En Çalışkanı Öğretmenlerdir

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com