17.11.2012 - 19:28
Okunma (1321)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor

Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor

 

Eğitim Taslağı, son şekli verilerek yaklaşık 1 ay önce Başbakanlık'a sunuldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylaması durumunda taslak Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek.

 

 

 

ÖĞRETMEN ATAMA SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

Taslağa göre artık branş öğretmenlerini fen ve edebiyat fakülteleri yetiştirecek, eğitim fakülteleri ise okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bölümleriyle devam edecek. Bu arada Fen edebiyat mezunları pedagojik formasyonu eğitim fakültelerinden almaya devam edecekler.

 

Önceden bilim adamı yetiştiren Fen-Edebiyat fakültelerinde yine eskiden de bulunan fizik, biyoloji, matematik, edebiyat, felsefe gibi bölümler olacak.

Ancak öğretmen olmak isteyenler de artık bu bölümlere girmek zorunda kalacak. Çünkü Eğitim fakültelerinde bu bölümler olmayacak.

Keyword : Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor haberi , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor oku , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor konusu , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor hakkında , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor manşeti , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor perde arkası , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor olayı , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor son dakika , Öğretmen Atama Sistemi Değişiyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com