17.11.2012 - 19:16
Okunma (2015)
Yorum (0)
Paylaş

Böyle Yılan Görülmedi

Böyle Yılan Görülmedi

İsviçreli dalgıç Franco Banfi, dünyanın en büyük yılanını görüntülemeyi başardı.

 

 

 

 

Sekiz metreden biraz daha uzun olan dev yılan suyun altında oldukça korkunç görünüyor.Bir ineği bile ratatlıkla yutacak büyüklükteki yılanı su altında ve üstünde görüntülemeyi başaran Franco Banfi, Brezilya'nın Mato Grosso'da canavarın çok yakından görüntülerini almayı başardı.

İsviçreli fotoğrafçı Franco Banfi Brazilya'nın Mato Grosso bölgesine gitti ve dev anakondayı görüntüledi.Cesur fotoğrafçı nehirde yaşayan 8 metrelik dev anakondanın fotoğraflarını çekmeyi başardı.

Sualtı hayvanlar kemirgenler, kuşlar ve balıklarla beslenen anakonda karada büyük memelileri avlıyor.Zehirsiz olan anakonda, avlarını sarıp sarmalıyor ve kemiklerini kırarak öldürüyor.

Franco Banfi , dev yılanan kendisinden önce iri bir Kapibara yediğini belirterek, "Bu yüzden benimle fazla ilgilenmedi.Kendisini yakından görüntüledim" dedi.

Su altında çektiği inanılmaz görüntülerle tanınan Banfi'nin müthiş fotoğrafları bulunuyor.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Keyword : Böyle Yılan Görülmedi haberi , Böyle Yılan Görülmedi oku , Böyle Yılan Görülmedi konusu , Böyle Yılan Görülmedi hakkında , Böyle Yılan Görülmedi manşeti , Böyle Yılan Görülmedi perde arkası , Böyle Yılan Görülmedi olayı , Böyle Yılan Görülmedi son dakika , Böyle Yılan Görülmedi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com