16.11.2012 - 06:37
Okunma (1188)
Yorum (0)
Paylaş

İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii

İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii

İstanbul'da Çamlıca Tepesi'ne inşa edilecek caminin projesi açıklandı.

 

 

İstanbul'un yeni sembollerinden biri olmaya aday Çamlıca Tepesi'ne inşa edilecek caminin projesi açıklandı.

İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin Üsküdar'daki Çamlıca Tepesi'ne yapımı planlanan cami için açtığı yarışma kapsamında; Asil Seçici Kurul ve danışman üyeleri, inceleme ve değerlendirmeler sonucu, ödül ve mansiyon alan projeleri belirledi.

Bu doğrultuda; birincilik ödülüne layık proje bulanamadı. İkincilik ödülüne, 16 numaralı Süleyman Akkaş, Nihal Şenkaya Akkaş, Dilek Ersen ve Şeyda Osanmaz Sanmaz'ın ''AYL46'' rumuzlu projesi ile 59 numaralı Bahar Mızrak ve Hayriye Gül Totu'nun ''SAS33'' rumuzlu projesi layık görüldü.

Yarışmada üçüncülük ödülü de 21 numaralı Eyüp Dursun'un ''T3E4S'' rumuzlu projesi ile 36 numaralı Ercan Şahin'in ''DRM80'' rumuzlu projesi arasında paylaştırıldı.

Uygulanacak Proje

Dernek, Çamlıca Tepesi'ne, jüri tarafından 2'incilik ödülüne layık görülen 2 projeden ''SAS33'' rumuzlu Bahar Mızrak ve Hayriye Gül Totu'nun hazırladığı projenin cami olarak inşa edilmesine karar verdi.

Keyword : İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii haberi , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii oku , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii konusu , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii hakkında , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii manşeti , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii perde arkası , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii olayı , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii son dakika , İşte Çamlıca'ya Yapılacak Camii

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com