09.11.2012 - 21:36
Okunma (2621)
Yorum (0)
Paylaş

Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı

Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı

 

Son araştırma rakamlarına göre Samsung'un Galaxy S3'ü, iPhone satışlarını tüm dünyada geçmeyi başardı.

Son yapılan araştırmalara göre Samsung, üçüncü çeyrekte 18 milyon Galaxy S3 sevketti ve aynı dönemde 16.2 milyon sevkedilen iPhone 4S'i geçmeyi başardı. 

Ancak iPhone 5'in çıkışının da üçüncü çeyreğe denk gelmesi nedeniyle iPhone 4S satışlarını oldukça başarılı olarak değerlendirmek gerekiyor. 

Dahası, Samsung'un bu liderliğini iPhone 5'in son çeyrekte geri alması bekleniyor. Görünüşe bakılırsa Apple, bir süre daha sadık hayran kitlesinin ekmeğini yiyecek. 

Ancak şirketin giderek artan rekabeti kaldırabilmesi için önümüzdeki aylarda işlere el atması, kullanıcıların beklediği daha büyük yeniliklerle ortaya çıkması gerekebilir.

Keyword : Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı haberi , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı oku , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı konusu , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı hakkında , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı manşeti , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı perde arkası , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı olayı , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı son dakika , Galaxy S3, İPhone'u Geçmeyi Başardı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com