09.11.2012 - 20:49
Okunma (1799)
Yorum (0)
Paylaş

MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak

MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak

Milli Eğitim Bakanlığı, bireylerin her yaşta ve fırsatta istihdam edilebilirliğini artırıyor.

 

 

MEB, bireylerin her yaşta istihdam edilebilirliğini artırmak amacıyla önceki öğrenmelerin değerlendirilmesine olanak sağlayacak sistem üzerinde çalışıyor.

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bireylerin her yaşta ve fırsatta iş piyasasında istihdam edilebilirliğini arttırmak amacıyla önceki öğrenmelerin tanınmasına ve değerlendirilmesine olanak sağlayacak sistem oluşturacak.

 

Bu sistemle ilgili Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce bir model hazırlandı.

 

Nisan 2013'e kadar pilot çalışmaları tamamlanması beklenen proje kapsamında ağ teknolojisi elemanı, otel rezervasyon görevlisi, elektrik tesisatçılığı ve pano montörlüğü, otomotiv boyacısı, inşaat boyacısı ve aşçı, ark kaynakçısı gibi alanlar 3. ve 4. seviyelere ilişkin çalışmalar başlatıldı.

Keyword : MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak haberi , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak oku , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak konusu , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak hakkında , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak manşeti , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak perde arkası , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak olayı , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak son dakika , MEB 'Her Yaşta İş' İçin Sistem Oluşturacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com