05.11.2012 - 06:42
Okunma (2074)
Yorum (0)
Paylaş

Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak!

Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak!

 

Erdoğan, Kızılcahamam'a girişinde de kendisine el sallayan vatandaşların yanına gidip, çocuklar ve aileleriyle sohbet ederek oyuncak dağıttı.

Bir vatandaşın ilköğretim okullarında çocuklardan aidat adıyla 20 lira talep edildiğini söylemesi üzerine Erdoğan,konuyla ilgileneceğini, Kızılcahamam'daki toplantıda konuyu Milli Eğitim Bakanı'na aktaracağını, böyle bir uygulamaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Daha önce açıklamaları ile okul müdürlerinin bağış almalarını yasaklayan bağış alan müdürlere soruşturma açan MEB Bakanı Dinçer'den sonra başbakanımızın bu açıklaması okulları daha perişan hale getirecek.

Keyword : Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! haberi , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! oku , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! konusu , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! hakkında , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! manşeti , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! perde arkası , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! olayı , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak! son dakika , Bağıştan Sonra Şimdide Aidata Yasak!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com