29.10.2012 - 08:05
Okunma (1262)
Yorum (0)
Paylaş

Galatasaray Liderliğini Korudu

Galatasaray Liderliğini Korudu

 

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasına 3 maçla devam edildi.

 

 

 

Günün ilk maçında Kardemir Karabükspor sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. 0-0 biten karşılaşmanın sonunda her iki takım da 1'er puana razı olmak zorunda kaldı. Diğer maçlarda ise Trabzonspor Bursaspor'u, Gaziantepspor da ligin yenilgisiz tek takımı olan Orduspor'u konuk etti. Bursaspor, zorlu Trabzon deplasmanında 62. dakikada Batalla'nın attığı golle maçı 1-0 kazanırken, bir ilke de imza attı.

 

Yeşil-beyazlılar, lig tarihinde Trabzon deplasmanında ilk galibiyetini almış oldu.

 

Ligin 8 haftalık bölümünde yenilgisiz tek takım olan Orduspor, bu unvanını Gaziantep'te kaybetti. Gaziantepspor, Orduspor'u 3. ve 41. dakikalarda Medunjanin, 77. dakikada ise Sosa'nın golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Orduspor'un mağlubiyetiyle Spor Toto Süper Lig'de yenilgisiz takım kalmadı. Ligde 9. hafta, yarın yapılacak Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçıyla son bulacak.

Keyword : Galatasaray Liderliğini Korudu haberi , Galatasaray Liderliğini Korudu oku , Galatasaray Liderliğini Korudu konusu , Galatasaray Liderliğini Korudu hakkında , Galatasaray Liderliğini Korudu manşeti , Galatasaray Liderliğini Korudu perde arkası , Galatasaray Liderliğini Korudu olayı , Galatasaray Liderliğini Korudu son dakika , Galatasaray Liderliğini Korudu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com