29.10.2012 - 07:43
Okunma (1434)
Yorum (0)
Paylaş

24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları

24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları

 

 

Yine Aylardan Kasım,sonbaharın tadını çıkarmaya çalıştığımız bu günlerde güzel bir haftasonu geçirmeyi planlıyor,kahvaltı sırasında tv izliyoruz.Değişik kanallarda çeşitli programlar var,bir haber kanalında gündemi takip etmek için haftasonu haberlerini izliyorum.Çünkü haftaiçi sabah 05:30 ta kalkıp işe gidiyoruz.12:30 gibi çıkıyoruz.Gerçi işimiz kolay ya hani !

Ortalama 40 kişilik sınıflarda orda olmak istemediği halde orda olan da dahil,her birinin algısı ilgisi farklı,değişik ailelerden gelen Öğrencilerle beraberiz.Onlara yardımcı olabilmek,bilgi edinmelerinde yol gösterebilmek amacımız.Yine bu öğrencilerin her türlü sorunlarıyla ilgilenmek,nöbet tutmak,gelen evrakları doldurup üstlerimize teslim etmek.Yıllık plan ,BEP planı gibi değişik tarzda planlar yapmak gibi daha bir çok evrak işi yapmak bu arada sınıflara girip ders işlemek.Devamsızlık yapan çocuğu bulmak ailesiyle görüşmek.Tutanak tutmak.Biran aklımdan bunlar geçti ama günü zehir etmemek için hemen kafamı toprlayıp bir yandan çayımı yudumlarken diğer yandan haberlere kulak verdim.

 

Son dakika haberi olarak bir yazı belirdi ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN bir toplantı yapıyor.Öğretmenler günüymüş bugün ! haberimiz yok.Toplantıda değişik bölgelerden gelen  her branştan her kadameden Öğretmenler var.Sabah kahvaltısı yapılmış Dolmabahçe Sarayında Başbakanlık Çalışma ofislerinde.Sonunda da toplantı yapılıyor .Eee malum Serde Öğretmenlik olunca dikkat kesildim.

 

Başbakanımız; Öğretmen arkadaşlardan aldıkları bilgi ve düşünceleri için onlara ayrı ayrı teşekkür ediyor.Dertlerinizi biraz olsun anlamaya çalıyorum,geleceği şekillendirmek 2023’lere 2071’lere yönelik nesiller yetiştirmek için En Büyük görevin Öğretmenlere düştüğünü belirtiyor.Güçlü Türkiye  hedefi için Öncelikle Güçlü Eğitim,güçlü eğitim içinde Etkin,Yetkin Öğretmenlere ihtiyaç olduğunu belirtiyor.

Öğretmenlik mesleğinin bundan sonra hakkettiği  değeri alacağını, bugüne kadar gösterilmeyen değer konusunda da MEB Bakanları adına Özür diliyor.Hayretle izliyorum.Bu nasıl olur diye.Derken başbakan devam ediyor konuşmaya...

 

Başbakan; Güçlü Eğitim için Etkin öğretmenlere ihtiyaç olduğunu.teknolojiyi yakından takip eden kendini geliştiren Öğrencilerine ve Okula karşı özveriyle çalışan eğitim neferlerinin maddi konuda da bir nebze olsun rahatlamaları için de tüm öğretmenlerin Maaşlarına 200 Tl gibi bir rakam ekleyeceklerini ifade ediyor.

 

Bütün Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlayıp başarılar dileyerek toplantı sonlanıyor.

 

Evet şimdi bazıları bu ne ! uçmuşsun falan diyecekler ama bende Uyanınca Aynısı dedim. :)

 

 

Bakalım 24 Kasım 2012 e daha bir aya yakın zaman var .Yaşayalım görelim.Mevlam Neyler Neylerse güzel eyler!!

 

''Şu Alemde Mü'minin Mü'mine karşı en büyük yardımı dua iledir'' diyerek herkesin duasını bekliyorum.

 

 

Bayram GÜR

Sosyal Bilgiler Öğretmeni

Keyword : 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları haberi , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları oku , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları konusu , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları hakkında , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları manşeti , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları perde arkası , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları olayı , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları son dakika , 24 Kasım 2012 Öğretmen Maaşları

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com