19.04.2010 - 08:21
Okunma (1207)
Yorum (0)
Paylaş

Neill: 'Taraftar beni linç eder'

Lucas Neill, Frank Rijkaard’la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray savunmasının yeni komutanı Lucas Neill, Avustralya’da yayın yapan Sydney Morning Herald gazetesine konuştu ve Frank Rijkaard’la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İsmi Avustralya Milli Takımı’yla anılan Rijkaard’ın milli takımı için mükemmel bir tercih olduğunu ifade eden oyuncu, “Ama ‘Avustralya’ya gitsin’ dersem beni linç ederler” diye konuştu.

‘KEWELL’I BEKLİYORUZ’

Neill şunları söyledi: Rijkaard’ın CV’sine bakmanız yeterli. Avustralya’ya gitmesi gerektiğini söylersem beni linç edecek milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Kalması gerektiğini söylersem de bu Avustralya için iyi olmaz.

Onunla her şeyi konuşabilirsiniz.

Probleminiz varsa odasının kapısı hep açık. Önümüzdeki sezon da kendisiyle beraber çalışacağım için çok mutluyum. Kewell, biz antrenman yaparken saha kenarında koşuyor. Dönmesini dört gözle bekliyoruz. (haberturk)

Keyword : Neill: 'Taraftar beni linç eder' haberi , Neill: 'Taraftar beni linç eder' oku , Neill: 'Taraftar beni linç eder' konusu , Neill: 'Taraftar beni linç eder' hakkında , Neill: 'Taraftar beni linç eder' manşeti , Neill: 'Taraftar beni linç eder' perde arkası , Neill: 'Taraftar beni linç eder' olayı , Neill: 'Taraftar beni linç eder' son dakika , Neill: 'Taraftar beni linç eder'

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com