21.10.2012 - 08:41
Okunma (1373)
Yorum (0)
Paylaş

Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler

Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler

 

Bu hafta 3'ü komedi 5 yeni film vizyona giriyor. Usta yönetmen Ken Loach'un son filmi 'Meleklerin Payı', vibratörün hikayesini anlatan 'Mutlu Et Beni', üç boyutlu animasyon 'Paranorman' haftanın öne çıkan filmleri...

 

MELEKLERİN PAYI

 

Hapse atılmaktan kıl payı kurtulan ama bir kamu hizmetinde çalışması gereken Robbie bu görevi yerine getirirken Rhino, Albert ve Mo ile tanışır ve hüküm giydikleri için iyi bir iş bulmalarının imkansız olduğunu bilen serseri arkadaşların akıllarında hayatlarının sonuna kadar onları rahat ettirecek bir viski fabrikası soygununun planı oluşur.

 

Başrollerini, Paul Brannigan, John Henshaw, Gary Maitland'ın paylaştığı ''Meleklerin Payı''nı usta yönetme Ken Loach yapıyor.

 

 

MUTLU ET BENİ

Şehirdeki kadınların yarısını doyuma kavuşturmak güç olsa gerek” ve elbette en sıra dışı icatlar da güçlüklerden doğar. Victoria dönemi Londra’sında geçen ve benzersiz bir oyuncu kadrosunun yer aldığı bu arsız romantik komedi, dünyanın ilk vibratörünün nasıl icat edildiğini anlatıyor.

 

 

YER GÖSTERİCİ

Sene 1880. Meslektaşlarının ortaçağdan kalma uygulamaları karşısında hayal kırıklığına uğrayan genç doktor Mortimer Granville, özel el hizmetleriyle kadınların “histerilerini” tedavi eden Dr. Dalrymple hesabına çalışmaya başlar. Bu hizmete talep o kadar artar ki Mortimer durumla başa çıkamaz hale gelir. Arkadaşı Edmund ile birlikte vibratörü icat ederler ve bu icat inanılmaz başarı kazanır. Bu sırada Mortimer, Dr. Dalrymple’ın güzel ve fevkalade aykırı kızı Charlotte’a âşık olur.

 

 

2011 İngiliz yapımı ''Mutlu Et Beni'' filmi, yönetmen Tanya Wexler'in imzasını taşıyor.

 

 

 

 

PARANORMAN

Zombiler küçük bir kasabayı kuşatırsa kim yardıma çağrılabilir? Ölülerle konuşabilen, yanlış anlaşılmış küçük bir kasabalı olan Norman’dan başka seçenek yoktur. Kasabasını yüzyıllardır süren bir lanetten kurtarmak için Norman’ın zombilerin yanı sıra hayaletler, cadılar ve en kötüsü de moronlaşmış yetişkinlerle mücadele etmesi gerekecektir. Hayaletlerle konuşabilen bu küçük çocuk, paranormal güçlerinin başka dünyalardaki sınırları zorlaması ihtimaliyle karşılaşabilir.

 

 

LAİKA'nın Oscar Ödülleri’ne aday gösterilmiş çok konuşulan animasyonu Koralin ve Gizli Dünya‘dan sonraki çalışması olan ParaNorman, stop-motion tekniğiyle üç boyutlu çekilmiş ikinci animasyon filmi olma özelliğini taşıyor.

 

 

Sam Fell ve Chris Butler ParaNorman’ın yönetmenliğini üstlenirken orijinal senaryo Chris Butler’a ait.

 

 

PARANORMAL ACTIVITY 4

Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor.

 

 

Katie Featherston ve Dianna Agron'ın başrollerini paylaştığı, korku-gerilim yapımı filmin konusu şöyle:

 

 

''Kaite ve Hunter'ın ikinci filmden sonra başladığı yeni hayatta, taşındıkları yeni evde lanetli geçmişleri peşlerini bırakmaz. Kaite ve Hunter'ı ziyaret eden yeni komşuları da bu evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylardan nasiplerini almaya başlarlar.''

 

 

 

 

OĞLUM BAK GİT

Haftanın tek yerli yapımı ''Oğlum Bak Git'' sinemalardaki yerini alacak. Yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği bol komedili filmde, başrol Yavuz Seçkin'in yanı sıra Esra Sönmezer, Metin Yıldız, Veysel Diker, Orhan Aydın ve Selahattin Taşdöğen yer alıyor.

 

 

İnternette izlenme rekorları kıran, ''Oğlum Bak Git'' videosundan yola çıkılarak çekilen filmin konusu şöyle:

 

 

''Taksici Orhan'ın ömrü boyunca başına sürekli aksilikler, terslikler gelmiştir. Hayatta her şey onun aleyhine işler, tam yoluna girdi derken son anda bir şanssızlık yine onu bulur. Orhan hiç ummadığı hesapların ve en trajikomik olayların içinde kalacaktır.''

 

 

 

 

ÇANAKKALE 1915

Film “Çılgın Türkler”, “Diriliş” ve “Cumhuriyet” kitapları ile okuyucuya ulaşan yazar Turgut Özakman’ın kaleminden anlatılıyor.

 

 

Balkan Savaşı’nda hezimete uğrayarak yenik ayrılan bir milletin silkinerek ayağa kalkışının, dirilişinin hikayesi. Rusya’ya yardım etmek ve İstanbul’u işgal etmek amacıyla Çanakkale’ye tarihin gördüğü en büyük donanmalardan biriyle saldıran Müttefik Kuvvetler’in hiç bir silahın yurt sevgisinden daha güçlü olmadığını kısa sürede anladıkları; Bigalı Mehmet Çavuş’un, Seyit Onbaşı’nın, Mustafa Kemal Paşa’nın ve daha bir çok isimsiz kahramanın hikayeleriyle ulaşılan zaferin öyküsü.

 

 

ntvmsnbc

Keyword : Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler haberi , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler oku , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler konusu , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler hakkında , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler manşeti , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler perde arkası , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler olayı , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler son dakika , Bayram Tatilinde İzlenebilecek Yeni Filmler

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com