20.10.2012 - 21:08
Okunma (1228)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmene 'EK ÖDEME YOK'

Öğretmene 'EK ÖDEME YOK'

Son günlerde bütün haber sitelerinde "Öğretmenlere ek ödeme müjdesi" şeklinde çıkan haberlerin aslının olmadığı belirtiliyor.

 

Son günlerde bütün haber sitelerinde "Öğretmenlere ek ödeme müjdesi" şeklinde çıkan haberlerin aslının olmadığı belirtiliyor. İddiaya göre kariyer basamak düzenlemesi yapan Milli Eğitim'in bu uygulaması ek ödeme olarak lanse ediliyor.

Sendikaların da defalarca gündeme getirdiği ek ödeme konusunda net bir açıklama olmadığı gibi Bakanlığın bu konuda herhangi bir çalışması da yok.

Daha önceleri öğretmenlere verilen kariyer sınav hakkı siyasi partilerin davası ile iptal edilmiş olup öğretmenler bu sınava girememekteydi. Fakat mahkeme bu kararı iptal edince kariyer sınav hakkı geri alınmış oldu.

Kariyer planlamasının Öğretmenler Günü'ne yetiştirilmeye çalışıldığı şu günlerde bu girişimin ek ödeme gibi değerlendirilmesi öğretmenleri rahatsız ediyor.

Öğretmenler günü de yaklaşırken bu haberin sık sık duyulacağını belirten öğretmenler ve bağlı bulundukları sendikalar, bu haberlerin hiçbir şekilde doğru olmadığını düşünüyorlar. Öğretmenler gününün yaklaştığı dönemde öğretmenlere ek ücret haberinin yine gündeme geleceğini fakat bunun balon haber olduğunu düşünen öğretmenler ek ödemeler konusunda ümitsiz.

Ajanskamu

Haber Kaynağı: www.personelmeb.net

Keyword : Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' haberi , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' oku , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' konusu , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' hakkında , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' manşeti , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' perde arkası , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' olayı , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK' son dakika , Öğretmene 'EK ÖDEME YOK'

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com