20.10.2012 - 21:05
Okunma (1247)
Yorum (0)
Paylaş

Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi

Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi

İsveçli öğretmenler, öğrencilerinin başarı seviyesine göre maaş artışı alabilecek. Stockholm’de yapılan bir çalışma sonucu, öğrencilerinin sınav performansları yetersiz olduğu belirlenen yedi farklı okulun öğretmenlerine, diğer...

 

İsveçli öğretmenler, öğrencilerinin başarı seviyesine göre maaş artışı alabilecek. Stockholm’de yapılan bir çalışma sonucu, öğrencilerinin sınav performansları yetersiz olduğu belirlenen yedi farklı okulun öğretmenlerine, diğer meslektaşlarına göre daha az maaş artışı yapılacak.

 

Stockholm Eğitim Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, öğrencileri başarısız olan öğretmenlere yüzde 4,2 yerine yüzde 3,7 oranında bir maaş zammı verileceği kaydedildi.

 

Stockholm Öğretmenler Birliği, Eğitim Komisyonu’nun bu kararına tepki gösterdi. İsveç Radyosu’na bir açıklama yapan Öğretmenler Birliği Başkanı Johan Törnroth, "Okullardaki öğrencilerin sosyo-ekonomik statüleri, eğitim altyapıları çeşitlilik gösterebiliyor. Bir şehir veya bölgedeki bir okulun öğrencileri, diğer yerlerdeki öğrencilere kıyasla daha düşük sosyo-ekonomik çevrelerden gelmiş olabiliyor. Bu durumun, söz konusu kararın uygulanmasında haksız sonuçlara sebebiyet vereceği endişesi taşıyoruz. Bundan dolayı öğretmenlerin zan altında kalabilecekleri bir durum da ortaya çıkabilir.” şeklinde konuştu. Törnroth, kararın gözden geçirilmesi talebinde bulundu.

 

 

 

Keyword : Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi haberi , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi oku , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi konusu , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi hakkında , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi manşeti , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi perde arkası , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi olayı , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi son dakika , Öğrencileri Başarısız Okuldaki Öğretmenlere Düşük Zam Verildi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com