20.10.2012 - 06:28
Okunma (1174)
Yorum (0)
Paylaş

Şemsiyelerinizi Hazırlayın!

Şemsiyelerinizi Hazırlayın!

Haftasonu başta İstanbul olmak üzere pekçok ilimizde kuvvetli yağışlar görülecek

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yurdun büyük bir bölümünde yaşanan yağışsız haftanın ardından yarın ülkenin kuzeybatı kesimlerinin (İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli çevreleri) Karadeniz üzerinden gelen, Güneydoğu kesimlerinin (Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimiyle Kahramanmaraş, Osmaniye, Sivas ve Kayseri çevreleri) ise güneyden gelen yağışlı hava kütlelerinin etkisine girmesi bekleniyor.

Tahminlere göre, 21 Ekim Pazar günü yurdun güney ve batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz İç Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğusuyla Doğu Anadolu'nun güneydoğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı geçecek.

Yağışlar İstanbul, Kırklareli ve Çanakkale'de kuvvetli (20-50 kilogram/metrekare) Antalya il genelinde şiddetli (75-100 kilogram/metrekare) ve yer yer aşırı (metrekareye 100 kilogramdan fazla) olacak.

Hava sıcaklığı, yarın kuzeybatı kesimlerle Güneydoğu'da 2-4, pazar günü yurdun güneybatı kesimlerinde 4-6 derece azalacak. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyretmeye devam edecek.

Keyword : Şemsiyelerinizi Hazırlayın! haberi , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! oku , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! konusu , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! hakkında , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! manşeti , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! perde arkası , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! olayı , Şemsiyelerinizi Hazırlayın! son dakika , Şemsiyelerinizi Hazırlayın!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com