14.10.2012 - 07:41
Okunma (1373)
Yorum (0)
Paylaş

Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor

Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor

 

 

 

 

EYUDER (Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği) ve Nevşehir Üniversitesi tarafından yapılan EYFOR III (Eğitim Yönetimi Forumu)  programına katılan Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer BALIBEY, öğretmenlerin kariyer basamakları sistemi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

 

Konuşmasında konu ile ilgili şunları söyledi:

 

"Sayın bakanımıza projelerimizi sunduk. İlk olarak öğretmenlerimizle ilgili çalışmalar yapıldı. Sayın Bakanımız olumlu karşıladı ve konuyu Sayın Başbakanımıza sundu yaklaşık 20 gün kadar önce. Kendileri uygun buldular. Bugün de sayın 14.00'de konunun ekonomik özellikleri ile ilgili Sayın Ali Babacan'a bir sunum yapacağız konu hakkında.

 

Kariyer Basamakları yakında yasalaşacak diye düşünüyorum.

 

Tabii ki sıkıntılar olabilir. Ama bunlar zamanla giderilecektir diye düşünüyorum."

 

Teoman Yalçın / Turkiyeegitim.com Özel haber

Keyword : Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor haberi , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor oku , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor konusu , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor hakkında , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor manşeti , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor perde arkası , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor olayı , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor son dakika , Ömer Balıbey: Kariyer Basamakları Yasalaşıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com