11.10.2012 - 17:22
Okunma (1181)
Yorum (0)
Paylaş

Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması

Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması

 

Dinçer,sınıf öğretmenlerinin branş öğretmenliğine geçmesi haksızlık değil

 

 

Bir gazetecinin "Sınıf öğretmenlerinin branş öğretmenliğine geçmesi haksızlık olmaz mı-" şeklindeki sorusunu Bakan Dinçer, bu durumun bir haksızlık olmayacağını belirterek, şöyle cevapladı:

"Hayır. Niye haksızlık olsun. Onlar zaten bizim öğretmenimiz. Zaten onlar yan dal olarak o alanda eğitimlerini almış olan insanlardı. Dolayısıyla o yan dal olarak aldıkları alanlarda öğretmenlik yapmaya devam edecekler ve böylece biz öğretmen kadromuzu daha etkin bir şekilde kullanacağız ve yeni sistemin getirdiği yükü bir şekliyle dağıtmış olacağız."

Keyword : Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması haberi , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması oku , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması konusu , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması hakkında , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması manşeti , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması perde arkası , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması olayı , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması son dakika , Bakan Dinçer'den Alan Değişikliği Açıklaması

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com