03.10.2012 - 17:31
Okunma (1385)
Yorum (0)
Paylaş

En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz...

En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz...

 

 

Başbakan Erdoğan, en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını belirterek, "Bütçemizin neredeyse yüzde 50'si, personel olarak neredeyse yüzde 50'ye yakınını eğitim-öğretime veriyoruz" dedi.

 

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İktidara geldiğimiz günden beri, en büyük önemi eğitime veriyor, en büyük yatırımı eğitime yapıyoruz. Mali olarak bütçemizin neredeyse yüzde 50'si, personel olarak neredeyse yüzde 50'ye yakınını eğitim-öğretime veriyoruz. Eğitimi bütçenin birinci sırasına çıkardık'' dedi.

 

Ankara Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yıl açılış törenine katılan Erdoğan, "Hedefimiz, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ayrılan kaynağı Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023'te, gayrisafi milli hasılamızın yüzde 3'üne çıkarmaktır. Bu büyük bir hedeftir" diye konuştu.

 

 

 

Keyword : En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... haberi , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... oku , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... konusu , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... hakkında , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... manşeti , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... perde arkası , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... olayı , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz... son dakika , En Büyük Yatırımı Eğitime Yapıyoruz...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com