30.09.2012 - 16:43
Okunma (1307)
Yorum (0)
Paylaş

4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var

4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var

 

28 Şubat sürecinin militanları akıllı olmalıdır. Millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur. 4+4+4 sistemine kimler neden karşı ? 4+4+4 sisteminin başarısız olması için ellerinden geleni ardına koymayan okul yöneticilerine karşı ivedi olarak bir inceleme başlatılmalıdır.

 

 

Kamudanhaber.com – Özel Haber

 

4+4+4 sistemi üzerinden fırtınalar koparan zevatların en büyük derdi İmam Hatiplerdir.

Bu kişilerin derdi eğitim , çocuk falan kesinlikle değildir.

Kendi çocuklarını 48 ayda ana okullarında ve özellerde eğitime başlatan zevatlar , velinin kendi isteği ile 66 ayda çocuğunu eğitime başlatmasına neden karşı çıkarlar.

Bu zevatların derdi nedir ? İmam Hatiplere neden karşı çıkıyorlar ?

1-      Rejim korkusu mu ?

2-      Dindar gençlik mi ?

Yukarıda ki soruya çok çarpıcı bir örnekle cevap arayalım.

Bir ilimizde velilerin İmam Hatip okulu isteği ve dilekçelerine karşı, İl Müdürlüğü bir okulu haklı olarak İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürmek ister.  Bölgede İmam Hatip okulu açılmasını istemeyenler imza kampanyası toplayarak , canımız pahasına da olsa buraya İmam Hatip açtırmayacağız diye ortalığı ayağa kaldırır.

Düşünebiliyor musunuz ? Sosyal adalet, demokrasi, insan hakları , eşitlik gibi kavramları ağızlarından düşürmeyen bu zevat takımı bölgede 3 tane kilise açılmasına tek ses etmiyor. Ancak bölgede bir İmam Hatip okulu olacak dendi mi , kıyamet kopuyor.

Kendilerini yıllardır milli iradenin üzerinde gören ve devletin sahibi zanneden bu kişilerin amacı eğitim falan değil.

Bunların amacı dinsizleştirme politikası …

Dindar bir neslin asla bunların taşeronu olamayacağını biliyorlar.

Vatandaşın ben çocuğumu İmam Hatip okuluna göndermek istiyorum . Bölgeme okul istiyorum isteğine bu zevat takımı diyor ki , ben senin çocuğunun İmam Hatip okumasına izin vermiyorum. Bu mahallede bu olmaz. Çocuğunu 50 km ötede bulunan İmam Hatip okuluna gönder diyor.

Bu zevat takımının eline şarap şişesini alıp sokakta , parkta içmesine karışan var mı _

Yok…

Bu zevat takımının kıçını açmasına karışan var mı ?

Yok….

Bu zevat takımına ne oluyor da , milletin başını kapatmasına karşı çıkıyor. Milletin çocuğunu İmam Hatip okuluna göndermesini engelliyor.

Bu ülkenin sahibi sahi bu zevatlar mı _

Yoksa Millet İradesi mi ?

4+4+4 sistemine ısrarla karşı çıkan bu zevat takımının taşeronu okul yöneticileri mercek altına alınmalıdır.

4+4+4 sisteminin başarısız olması, vatandaşın hükümete ve MEB’e tepki koyması ve karşı karşıya gelmesi için elinden geleni yapan okul yöneticileri var.

İlerleyen günlerde bu okulların isimleri ile beraber belgeleri tek tek yayınlayacağız.

Şimdi sizlere yine aynı bölge üzerinde iki okuldan çarpıcı bir örnek verelim.

 

Aynı semt içerisinde A ve B okullarının yönetici zihniyetleri farklı…

A okulunda 700 tane birinci sınıf öğrenci kaydı var.

B okulunda 300 tane birinci sınıf öğrenci kaydı var.

A okulunda 700 öğrenci içerisinde 66 ay ve üzeri rapor alan öğrenci sayısı sadece 5…

B okulunda 300 öğrenci içerisinde 66 ay ve üzeri rapor alan öğrenci sayısı 100 e yakın ve bir klasör rapor…

A okulunda 60-66 ay arası 30 öğrenci kayıt yaptırmış…

B okulunda yönlendirme ile ve öğrencimiz yok bahanesi ile hiç kayıt alınmamış.

Bu can alıcı örneklerin tamamı doğru ve belgelidir.

Buradan hareketle, İktidara, sisteme karşı çıkan 4+4+4 sisteminin başarısız olması ve halkın hükümete tepkisinin artmasını isteyen okul müdürü görevini başarıyla yapıyor.

Diğer taraftan millet iradesine saygı gösteren ve velilerin isteklerine kulak vererek işini yapmaya çalışan okul müdürünün okulunda ise hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.

Yine aynı bölgeden seçmeli derslere olan tutumla örneğe devam edelim.

Aynı semt içerisinde A okulunda 150 beşinci sınıf öğrencisi içerisinde 100’e yakın Kur’an ve Peygamber efendimizin hayatı hiçbir yönlendirme olmadan seçilirken, B okulunda okul yönetiminin seçmeli derslerde yönlendirme yapması ile Kur’an ve Siyer derslerinde bir sınıf açılacak sayı bile bulunamıyor.

Bunların hiç birisi tesadüf değil.

Tamamen bilinçli yapılan yönlendirme ve toplum mühendisliğidir.

Aynı ilde İmam Hatip okulunun açılmasına karşı çıkanlar arasında yukarıda olumsuz örneğini verdiğimiz okul müdürü ve müdür yardımcısının en ön safta İmam Hatiplere HAYIR eyleminde pankart taşıdığını söyleyelim…

Sonuç olarak 4+4+4 sisteminde ufak tefek yol kazaları dışında ülke genelinde büyük bir olumsuzluk olmamasına rağmen, yukarıda örnekte sunulan zihni yapısı bozuk ve belli zevatların taşeronu görevini gören 28 Şubat militanlarının yönlendirmesi ile İmam Hatip okulları başta olmak üzere halkın iradesine karşı çıkılmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığının öğrenci raporlarının çok fazla alındığı okul iradecilerine yönelik bir inceleme başlatması gerekmektedir.

Halka rağmen Halkçılık yaptığını zanneden bu zevat takımından hiçbir şekilde çekinilmemelidir. Millet iradesinin üzerinde bir irade yoktur. Millet iradesine rağmen , bir takım çevrelerin taşeronluğuna soyunan , milletin vergileri ile toplanan paradan maaşlarını alıp , millete savaş açan bu zihniyete başta Bakanlık olmak tüm kesimler tepkisini koymalıdır.

Herkes haddini ve hacmini bilmelidir.

Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var haberi , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var oku , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var konusu , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var hakkında , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var manşeti , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var perde arkası , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var olayı , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var son dakika , 4+4+4 Sisteminin Başarısız Olması İçin Çalışan Okul Yöneticileri Var

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com