26.09.2012 - 19:28
Okunma (1135)
Yorum (0)
Paylaş

Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ?

Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ?

Enerji Bakanı Taner Yıldız açıkladı.

 

 

 

 

Bakan Taner Yıldız herkesin merak ettiği konuyla ilgili soruları cevaplandırdı.

 

Enerji Bakanı Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam olup olmayacağı konusunda "Her ay sonunda değerlendirme yapıyoruz, ona göre karar veriyoruz" dedi.

 

1 Ekim'den itibaren elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

 

Ankara'da gazetecilerin "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam olacak mı" sorusunu yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Her ay sonunda değerlendirme yapıyoruz, ona göre karar paylaşılacak" cevabını verdi.

 

Karadeniz'de doğalgaz sevincinin kısa sürdüğü haberiyle ilgili değerlendirme yapan Yıldız, "Gayri ciddi ithamlarla uğraşacak durumda değiliz. Çalışmalar devam ediyor. Bulgulara rastlandı. Orada bir doğalgaz emaresine rastlandı. Ne kadar fizıbl olduğu üç-dört aylık çalışma sonucu ortaya çıkacak. Çalışmanın kuyu dışında devam etmesi lazım. Şiddetle ayıpladığımı söylemem lazım. Betonlandı, kapatıldı haberleri maksatlı çıkarıldı."

Keyword : Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? haberi , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? oku , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? konusu , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? hakkında , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? manşeti , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? perde arkası , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? olayı , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ? son dakika , Elektrik Ve Doğalgaza Zam Gelecek Mi ?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com