25.09.2012 - 18:11
Okunma (1205)
Yorum (0)
Paylaş

Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'...

Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'...

 

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ekim ve Kasım aylarında, eğitim kurumlarının norm güncelleme çalışmalarının yapılacağını söyledi.

 

Dinçer, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin soru önergesine verdiği yazılı yanıtta, genel liselerin, Anadolu liselerine dönüştürülmesi nedeniyle genel lise kısmı ve Anadolu kısmı bulunan birleşik eğitim kurumlarında; daha önce mevzuatına uygun şekilde sınavla atanan öğretmenlerin yanında sınavsız atanan öğretmenlerin de bulunduğunu anımsattı.

 

Dinçer, bu kurumlarda Anadolu lisesi statüsünde bulunan öğretmenlerin Anadolu lisesindeki derslere, bu statüde olmayan öğretmenlerin ise genel lise kısmındaki derslere girdiğini ifade etti.

 

Ekim ve Kasım aylarında, eğitim kurumlarının norm güncelleme çalışmalarının yapılacağını belirten Dinçer, şunları kaydetti:

 

''Bu işlemler tamamlandıktan sonra Anadolu türü liselerde alan bazında oluşacak öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 10 Mart 2012 tarihinde yapılan fen liseleri, güzel sanatlar ve spor liseleri ile her türdeki Anadolu liseleri öğretmenlerini seçme sınavında başarılı olan öğretmenlerimizden Kasım ayı içinde atamalar yapılacaktır.''

 

 

Keyword : Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... haberi , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... oku , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... konusu , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... hakkında , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... manşeti , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... perde arkası , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... olayı , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'... son dakika , Dinçer: 'Norm Güncelleme Çalışmaları Yapılacak'...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com