25.09.2012 - 18:06
Okunma (1173)
Yorum (0)
Paylaş

Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike!

Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike!

 

Okulların açılmasıyla birlikte velilerin ve öğrencilerin en büyük sorunlarından biri olan servis sorunu Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından denetlenince korkunç gerçek ortaya çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sabahattin Zaim Bulvarı’nda personel taşıma ve okul servis araçlarını denetledi. Yönetmeliklere uygun taşıma yapılıp yapılamadığını kontrol eden ekipler, toplam 52 araca yönelik denetim çalışması yaptı. Denetimler sonucunda 16 servisin evraklarının eksik olduğu tespit edildi.

Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak süreceği belirtildi. Açıklama şöyle:

“Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak personel taşıma ve okul servis araçlarının yönetmeliğe uygun ve evraklarının tam olarak olup olmadığını kontrol ediyoruz. Sabahattin Zaim Bulvarı’nda 52 araç denetlenmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır.”

Keyword : Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! haberi , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! oku , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! konusu , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! hakkında , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! manşeti , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! perde arkası , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! olayı , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike! son dakika , Öğrenci Servislerinde Büyük Tehlike!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com