23.09.2012 - 19:02
Okunma (2866)
Yorum (0)
Paylaş

Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor

Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor

 

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Doğancılar Köyünde 30 bin kapasiteli tavuk çiftliğinde bulunan dört bacaklı civciv görenleri şaşırtıyor.

 

Alaplı ilçesine bağlı Doğancılar Köyünde 12 yıldır Tavuk yetiştiriciliği yapan Recep Karahan yetiştirmek üzere bir firmadan aldığı 30 bin civcivin içinde dört bacaklı iki tane civciv çıktığını birinin 10 günlükken telef olduğunu, diğer civcivin ise 23 günlük olduğunu söyledi. Daha önce 2 kez böyle bir olayla karşılaştığını belirten Karahan, "12 yıldan beri tavuk yetiştiriciliği üzerine faaliyet gösteriyorum. 12 yıldan beri böyle bir olayla 3 kez karşılaştım. İlk olayda ise dört bacaklı civciv yaklaşık 4-5 kilo kadar oldu, bir meraklısı ise benden onu istedi, alarak gitti diğeri ise fazla yaşamadı. Bir firmadan aldığım son 30 bin civcivin içinden de iki tane dört bacaklı civciv çıktı. Birisi 10 günlükken telef oldu, diğer ise 23 günlük ve sağlığı yerinde sadece yürümekte biraz zorlanıyor o kadar, zaten onu diğer civcivler den ayrı olarak besliyorum. Çünkü aralarında fazla yaşayamaz, ayaklarını tırmalarlar burada yaşamaz" dedi.

 

 

www.haberalapli.com

Keyword : Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor haberi , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor oku , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor konusu , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor hakkında , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor manşeti , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor perde arkası , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor olayı , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor son dakika , Alaplı’da Dört Bacaklı Civciv Görenleri Şaşırtıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com