12.09.2012 - 19:43
Okunma (1396)
Yorum (0)
Paylaş

Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı!

Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı!

Daha önce milli maçlarda, Alman Milli Marşı'nı okumuyor diye eleştirilen Mesut Özil'e, bu sefer de sakız çiğniyor eleştirisi geldi.

Dün akşam Viyana'da oynanan ve Almanya'nın Avusturya'yı 2-1'le geçtiği maçta forma giyen Mesut Özil, maçın 52. dakikasında Almanya'yı üstünlüğe taşıyan golü attı.

 

Mesut Özil, Viyana'da oynanan maçın öncesinde Alman Milli Marşı'nın okunduğu sırada, sakız çiğnemekle eleştirildi.

 

Alman Bild Gazetesi, bugün yer verdiği bir haberinde, "Alman Milli Marşı okunurken Mesut Özil, "Viyana'da marşa eşlik etmeyip sakız çiğniyordu" şeklinde yıldız oyuncuyu eleştirdi.

 

"Real'in başarılı oyuncusu Mesut Özil, ikinci grup eleme maçında üçüncü golünü attı" diye yazan Bild, Özil'in giydiği ayakkabıları da haberinde konu etti. Ünlü spor giyim firması Nike ile sponsorluk anlaşmasının sona erdiğini belirten Bild, "Mesut Özil, sade ve markasız Phantom ayakkabı giyiyor ve son gollerini de bu ayakkabılarla attı" diye yazdı.

Keyword : Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! haberi , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! oku , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! konusu , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! hakkında , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! manşeti , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! perde arkası , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! olayı , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı! son dakika , Almanlar Kafayı Mesut'a Taktı!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com