09.09.2012 - 13:19
Okunma (1127)
Yorum (0)
Paylaş

Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız

Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız

Hükümet dershanelerin kapatılması konusunda kesin kararını verdi. Başbakan Erdoğan, dershanecilik olayının tamamen kaldırılacağını ifade ederek 2013-2014 döneminde bu işin biteceğini kaydetti.

 

 

 

Başbakan Erdoğan partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında dershanelerin tamamen kapatılacağını duyurdu. Başbakan Erdoğan, ''Dershanecilik olayını kaldıracağız. Bundan kim gücenirse gücensin. Kusura bakmasınlar. Bu benim halkımın, vatandaşımın ortak talebidir'' dedi.

 

Başbakan Erdoğan, ''(Dershaneler) Eğitim öğretime hizmet verecekseniz, okullaşın, okullar kurun. Biz de sizden hizmet alımı yapalım ve sizin sınıflarınızı öğrencilerimizle biz dolduralım. Bedeli neyse biz verelim. Sizi açıkta bırakacak değiliz. Biz yatırımdan kurtulmuş oluruz, siz de hizmetinize aynen devam edersiniz. Bakıyorsunuz bu güzel bir teklif demiyorlar. Niye. Öbür taraf çok daha tatlı da onun için. Orada adeta merdiven altı hizmet var, diğerinde ciddi bir kurumsallaşma olacak da onun için. Bunun adımını atacağız ve er geç 2013-2014'e de biz o sistemle birlikte girmiş olacağız'' dedi.

Keyword : Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız haberi , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız oku , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız konusu , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız hakkında , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız manşeti , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız perde arkası , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız olayı , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız son dakika , Başbakan Erdoğan: Dershaneleri Kaldıracağız

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com