01.09.2012 - 16:53
Okunma (1181)
Yorum (0)
Paylaş

Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!!

Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!!

Sınıf öğretmenleriyle ilgili ön görümüz bire bir çıktı.

 

“SINIF ÖĞRETMENLİĞİNE ATAMA YAPILMAYABİLİR” başlıklı yazımda “Bakanlık ‘Hiç alım olmadı’ denmesin diye göstermelik 200-300 alım yapıp sınıf öğretmeni mezunlarının umutlarını gelecek yıllara erteleyebilir.” Yazmıştım. Maalesef sınıf öğretmenleriyle ilgili tespitlerimiz aynen doğru çıktı. 2012-2 öğretmen alımında sınıf öğretmenliğinden ilk atama ve açıktan atama olarak sadece 341 alım yapılacak.

 

Bu çok büyük bir haksızlıktır. Daha geçen yıl hemen hemen eğitim fakültesinin her bölümüne yetecek puanla üniversite kazanan binlerce genç işsizlikle karşı karşıyadır.

 

İnsan hayatı bilgisayar oyunu değildir. Yanınca baştan başlanmıyor. Bir kere geldiği hayatta, en önemli sınavı kazanıp üstüne bir de KPSS engelini geçen gençlerin hayatı KARARTILDI!

 

Adil TÜRK

personelmeb.net

Keyword : Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! haberi , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! oku , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! konusu , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! hakkında , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! manşeti , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! perde arkası , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! olayı , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!! son dakika , Sınıf Öğretmenlerine Ağır Darbe!!!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com