31.08.2012 - 20:24
Okunma (1115)
Yorum (0)
Paylaş

Performansa Dayalı Sisteme “EVET”

Performansa Dayalı Sisteme “EVET”

 

 

Çeşitli platformlarda öğretmenlerin sınava tabii tutulacağı ve bu sınav sonucuna göre başta maaşları olmak üzere diğer haklarının düzenleneceği konusu geçmektedir. MEB  bu işte  oldukça kararlı. Ben de bir eğitimci olarak canı gönülden destekliyorum. Elbette olumsuz eleştiride bulunacak eğitimci arkadaşlar da olacaktır. Lakin değerli meslektaşlarıma şunu hatırlatmak isterim. Bizler veya toplumun büyük bir bölümü, çocuklarımızı özellikle de ilkokula başlarken :"İyi öğretmen hangisiyse ona yazdıralım demiyor musunuz?”

Maalesef bütün il ve ilçelerimizde veliler 1. sınıf kayıtlarında iyi öğretmene çocuğunu yazdırmak için sahte beyanda bulunarak adresini değiştiriyor ve başka okula yazdırıyor.

Diyecekler ki sadece neden öğretmenler? Evet haklısınız kamunun büyük bir bölümünde bu uygulama yapılmalıdır. Ben neden devletin hastanesi varken özel hastaneye gideyim. Ama gitmek zorunda kalıyoruz.

YA DA ÖĞRENCİ NEDEN OKUL VARKEN, DERSANEYE GİTSİN.

Eğitimde de performans sisteminin getirilmesi gerekiyor ki gereğinden çok çalışan değerli öğretmenlerimiz emeğinin karşılığını alabilsinler. Ne yazık ki şu an hiçbir bir fark yok. Aynı maaşı alıp aynı zamanda emekli olabiliyorlar.

Saygılarımla

 

Recep AKDEMİR

Eğitim Yöneticisi

 

kamudanhaber

Keyword : Performansa Dayalı Sisteme “EVET” haberi , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” oku , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” konusu , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” hakkında , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” manşeti , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” perde arkası , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” olayı , Performansa Dayalı Sisteme “EVET” son dakika , Performansa Dayalı Sisteme “EVET”

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com